Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vaginálne pletenie: Blondínka štrikuje z klbka vlny vloženého v pošve!

(Zdroj: YouTube)

MELBOURNE - Casey Jenkinsová z austrálskeho Melbourne chcela urobiť niečo obvyklé, aby ľuďom dokázala, že ženské intímne partie nie sú ničím šokujúce ani desivé. Nevystačila si však so žiadnymi zaužívanými spôsobmi, ale rovno sa vrhla na pletenie, pri ktorom má klbko vložené do svojej vagíny. Neprestáva však ani v dňoch, kedy má menštruáciu.

Casey svoju lásku k umeniu pozdvihla tak "vysoko", že sa mu venuje pravidelne a údajne tradičnú remeselnú techniku využíva pre politické aj spoločenské účely. Momentálne je asi v polovici svojho 28-dňovného cyklu, kedy si vyťahuje niť z pošvy a priadzu pletie priamo pred publikom.

Aby toho nebolo málo, za jeden deň využije jedno klbko a neprestáva ani vtedy, keď má menštruáciu. Tvrdí, že niečo také predsa nezastaví jej výkon. "Zo začiatku, keď som menštruovala, mi išlo pletenie oveľa ťažšie, pretože vlna bola mokrá, takže som ňou musela viacej trhať. Niekedy to je trochu nepríjemné," priznala sa Casey.

Všetko však robí pre dobro veci a vraví, že pri dobrom výhľade na jej vagínu, si ľudia uvedomia, že je to iba kus tela a nič šokujúce, alebo desivé, čo by sa chystalo na vás skočiť a zjesť vás.

"Je to nezvyčajné a je to zväzujúce, pretože som pripojená k tomuto pleteniu, takže nemôžem nejako vstať a prechádzať okolo, čiže je to naozaj obmedzujúce, ale vôbec nie bolestivé. Keď dokážete tadiaľto vytlačiť von dieťa, tak si myslím, že je to vcelku veľké miesto," dodala Casey.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu