Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Horor u lekára: Pacientku (52) "znásilnil" transvaginálnym ultrazvukom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

LIBERTYVILLE - Päťdesiatdvaročná Marianne Keithová už dlhší čas pociťovala bolesť v bruchu, ktorá nie a nie ustúpiť. Rozhodla sa preto vyhľadať pomoc lekára. U neho sa dočkala vyšetrenia, kvôli ktorému má doteraz nočné mory, pretože pri ňom utrpela vnútorné zranenia.

Marianne odchádzala vo februári z kliniky Advocate Condell Medical Center v meste Libertyvillle v štáte Illinois s úplnou hrôzou. Tamojší lekár ju totiž vyšetril transvaginálnym ultrazvukom, ktorý sa používa na diagnostické účely, ale aj na kontrolu tlkotu srdca plodu v ranných fázach tehotenstva.

"Bolo to niečo strašné. Cítila som sa, akoby som bola znásilnená. Ten doktor do mňa strkal sondu hádam hodinu," povedala Američanka portálu Huffington Post. V dôsledku neopatrne vykonaného vyšetrenia utrpela zranenie pošvy a vnútornej časti vagíny a taktiež posttraumatickú stresovú poruchu. Spomínané zariadenie teraz zažalovala a žiada od neho odškodné.

"Doteraz mám z toho nočné mory. Pozerám televíziu a keď tam vidím, ako ubližujú nejakej žene, hneď sa mi vybaví môj nepríjemný zážitok. S manželom som kvôli tomu prestala intímne žiť," posťažovala si Keithová. Vyšetrenie transvaginálnym ultrazvukom podľa vlastných slov absolvovala už niekoľkokrát, ani raz však nebolo také brutálne, ako to februárové.

Hovorca centra uviedol, že sa k prípadu počas prebiehajúceho súdneho konania nebude vyjadrovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu