Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Clubcard rozdáva skvelé adventné zľavy

Clubcard rozdáva skvelé adventné zľavy
Clubcard rozdáva skvelé adventné zľavy (Zdroj: Tesco)

Šťastné a veselé sú, keď poviete „Jéééj“! Vedeli ste, že s najobľúbenejšou vernostnou kartou Clubcard môžete získať počas adventu až 24 skvelých zliav? V Tescu pri predvianočných nákupoch tak ušetríte hneď niekoľkokrát – za váš nákup zaplatíte menej vďaka adventným kupónom a body za nákupy sa vám pri pravidelnom Clubcard vyúčtovaní premenia na peňažné poukážky.

Ako na to? Stačí, ak si kliknite na webstránku www.clubcard.sk, kde nájdete špeciálny Adventný kalendár. Na každý deň adventu od 1. decembra 2013  až do Štedrého dňa sme pre vás pripravili štedré zľavy na vaše obľúbené výrobky.

Denne pre vás odkryjeme v okienkach Clubcard adventného kalendára novú zaujímavú zľavu. Zľava je ihneď vaša po úspešnom zahratí jednoduchej hry a registrácii.

Zľavový kupón vám pošleme priamo na vašu e-mailovú adresu. Vytlačte ho a odovzdajte pri nákupe v pokladni. Ak radšej používate mobil, môžete si kupón dať zaslať vo forme SMS. Potom už len stačí kód z SMS nadiktovať pokladníkovi pri platení. Kupóny platia tri dni.

Výhodou pre majiteľov Clubcard je, že adventnú zľavu môžu získať každý deň. S ďalšími benefitmi najpopulárnejšieho vernostného systému Clubcard tak zákazníci ušetria hneď niekoľkokrát. Pri každom nákupe zbierajú body na svoju kartičku Clubcard, ktoré sa im v pravidelnom štvrťročnom vyúčtovaní premenia na  eurá. Okrem toho získajú v obálke s vyúčtovaním aj výhodné zľavové kupóny na výrobky, ktoré nakupujú najčastejšie. Len majitelia Clubcard môžu využívať zaujímavé extra zľavy na výrobky a rôzne výhody vernostného klubu.

Šťastné a veselé s Clubcard sú, keď poviete „Jéééj“!

Ako sa dá populárna karta Clubcard získať?

  • aktívnu kartu Clubcard dostanete na počkanie v ktorejkoľvek Tesco predajni
  • účasť vo vernostnom programe a karta sú zadarmo a bez záväzkov
  • pri každom nákupe zbierate body na kartu, a to v každom obchode Tesco na Slovensku
  • za 1 minuté euro získate 1 bod, ktorý sa v pravidelnom štvrťročnom vyúčtovaní premení na 1 cent
  • na každej účtenke sa zobrazuje počet pripísaných bodov, ako aj celkový počet nazbieraných bodov
  • raz za štvrťrok každý majiteľ vernostnej karty Clubcard dostane do schránky obálku s vyúčtovaním a s informáciami o stave svojho bodového konta
  • získané body sa premenia na peňažné poukážky, ktoré môže zákazník využiť pri nákupe akýchkoľvek výrobkov zo sortimentu Tesca, čo je jedinečná výhoda oproti konkurencii
  • v obálke zákazník ako odmenu za vernosť dostane aj zľavové kupóny na vybrané výrobky




  •  
  •  
  •  

Viac info na www.clubcard.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu