Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Chvíle hrôzy: Na ľudí na zastávke útočil Chucky s nožom v ruke!

Mladík sa pošmykol a skončil na zemi Zobraziť galériu (2)
Mladík sa pošmykol a skončil na zemi (Zdroj: YouTube)

BRAZÍLIA - Ako by ste zareagovali, keby na vás na zastávke zaútočil Chucky? Takéto nepríjemné chvíle nedávno zažívali obyvatelia hlavného mesta Brazílie. Počas čakania na autobus sa na nich vyrútila práve táto kultová postava z rovnomenného hororu.

O krutosti brazílskeho humoru sme sa mohli presvedčiť už mnohokrát. Či už išlo o mŕtvolu vo výťahu alebo netvora pod plachtou. Tentokrát úradoval Chucky, bábika posadnutá duchom sériového vraha.

Scénka sa začala tým, že jeden lilipután sa prezliekol a dal si hrozivo vyzerajúcu masku. Potom sa skryl v bilborde, ktorý bol namontovaný na autobusovej zastávke. Keď na ňu prišli ľudia, ozval sa najprv zlovestný smiech. Vzápätí herec vyskočil zo skla a s atrapou noža v ruke ich začal naháňať.

Chvíle hrôzy: Na ľudí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Ľudia sa okamžite dali na útek a niektorí z nich nemali ďaleko k tomu, aby psychicky skolabovali. Tvorcovia relácie, v ktorej bol tento kanadský žart odvysielaný, sa nevyhli tvrdej kritike. Povolenie natočiť ho mali od producentov filmu Chuckyho kliatba, ktorý prichádza do brazílskych kín.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu