Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Najlepší list na rozlúčku všetkých čias? Sladká pomsta záletnému frajerovi!

(Zdroj: imgur)

USA - Rozchod s milovaným človekom býva ťažkým životným obdobím najmä ak jeden zistí, že ho ten druhý podvádzal. Zdá sa však, že sa dá zvládnuť aj pokojne a bez výbuchu emócií a ešte urobiť z toho druhého na internete aj dokonalého hlupáka. Stačí pri tom jeden list na rozlúčku.

Identita autorky listu nie je známa, ale z toho, čo v ňom napísala, je jasné, že jej priateľ sa neodhlásil z účtu na Facebooku a ona sa prečítala správu, ktorú dostal od istej Kelsi. Čo v nej presne stálo, sa síce nedozvieme, ale stačilo to na to, aby sa dievčina rozhodla urobiť za ich láskou bodku.

Napísala preto milencovi krátky list na rozlúčku, v ktorom nepoužívala žiadne nadávky, ani sa mu nevyhrážala, že všetok jeho majetok vyhodí na ulicu. Zvolila si totiž rafinovanejší spôsob a jeho veci pobalila a ukryla na miesta, ktoré znamenali určitý míľnik v ich vzťahu.

"Šaty máš tam, kde sme sa prvýkrát stretli. Tvoje videohry sú tam, kde sme sa prvýkrát pobozkali...," znie návod pre tentoraz už bývalého frajera, ako prísť k svojim veciam. Napokon ho ohrdnutá dievčina zakončila slovami, že všetko ostatné vrátane fotografií ich spoločného dvojročného života si nájde v Kelsinom dome.

Na záver ešte záletníkovi zaželala šťastný lov a list sa dostal aj na internetovú stránku Imgur, kde v priebehu chvíle dosiahol 180-tisíc videní. Všetci teraz s napätím sledujú, či bude mať aj nejakú dohru a či sa dozvedia, kto presne sú aktéri tohto nezvyčajného rozchodu.

Najlepší list na rozlúčku
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: imgur)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu