Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ľudia v parku odpadávali od strachu: Vydesila ich lietajúca smrtka!

Smrtka v parku Zobraziť galériu (2)
Smrtka v parku (Zdroj: YouTube)

LOUISVILLE - Návštevníci parku v Louisville v americkom štáte Kentucky zažili nedávno poriadny stres. Vyrútila sa tam totiž na nich zlovestná smrtka. Nešlo však o nič iné než krutý žart, ktorý si istý Američan vymyslel pri príležitosti blížiaceho sa sviatku Halloween.

Tom Mabe je známy komik a srandista, ktorý si rád strieľa z druhých ľudí. Naposledy dal o sebe vedieť minulý týždeň. Diaľkovo ovládanú helikoptéru upravil tak, aby vyzerala ako lietajúca smrtka a vybral sa s ňou do parku, aby tu strašil rekreáciechtivých návštevníkov.

A tí veru vydesení boli. Keď zistili, že sa k nim spoza chrbta plíži spomínaná ohava, pochytila ich panika a dali sa zbesilý útek. "Vždy sme počkali, kým niekto pôjde okolo a potom sme nenápadne vypustili smrtku do vzduchu. Bolo naozaj srandovné pozorovať ľudí, keď si všimli, čo im letí za chrbtom," povedal vtipkár Tom, ktorý už medzitým stihol smrtke prirobiť svietiace červené oči, aby pôsobila ešte desivejšie.

Ľudia v parku odpadávali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Užívatelia, ktorí si video zachytávajúce túto vtipnú epizódu pozreli, sa pri tom išli popukať od smiechu. Veď ako sa hovorí, škodoradosť, najlepšia radosť.

Lietajúca smrtka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu