Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Panika na pracovnom pohovore: Pád meteoritu a koniec sveta!

Strach z pádu meteoritu Zobraziť galériu (2)
Strach z pádu meteoritu (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Krušné chvíle, pri ktorých mohlo ísť psychicky slabšiemu jedincovi o život! Asi tak by sa dal opísať žart spoločnosti firmy vyrábajúcej elektroniku, ktorá sa svoj najnovší výrobok rozhodla propagovať veľmi neštandardným spôsobom. A či zafungoval, už posúďte sami.

Vaše tipy

LG Electronics naozaj vie, ako zaujať, či skôr lepšie povedané, šokovať. Už v minulosti jej marketingové oddelenie privodilo ľuďom infarktové stavy, keď sa napríklad ocitli vo výťahu, v ktorom sa "prepadla" podlaha či vtedy, keď mužov počas močenia na toaletách sledovali krásne ženy.

Tentokrát firma prekonala samú seba. V miestnosti, kde prebiehal pracovný pohovor, umiestnila na stenu ultratenkú obrazovku s vysokým rozlíšením, ktorá vyzerala ako okno. Keď dovnútra vstúpili uchádzači, ničoho si nevšimli.

Potom sa však na nej z ničoho nič objavil obraz, ktorý vo ľuďoch evokovala pocit, že sa blíži koniec sveta. "Obloha" vonku zrazu zoranžovela, pretože ňou preletel padajúci meteorit. Záujemcovia o prácu okamžite spanikárili a dali sa na útek. Tu treba povedať, že v prípade naozajstnej pohromy by im to asi aj tak nepomohlo.

Panika na pracovnom pohovore:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

S mottom "Realita alebo Ultra Realita" tento trik vyšiel spoločnosti dokonale a môže očakávať, že jej obrazovky IPS pôjdu na dračku. 

Žart s meteoritom

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu