Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neuveriteľné 31 rokov staré deja vu: Kate s Georgom a Diana s Williamom, totálna zhoda!

No uznajte, ako dvaja bratia Zobraziť galériu (3)
No uznajte, ako dvaja bratia (Zdroj: plotek.pl)

LONDÝN - Hneď po tom, ako sa princ George krátko po svojom narodení prvýkrát ukázal na verejnosti, rozprúdila sa debata o tom, na koho z rodičov sa viac podobá. Teraz, po troch mesiacoch, je to už nad slnko jasné. Budúci anglický kráľ akoby z oka vypadol svojmu otcovi Williamovi.

Včerajší krst princa Georga Alexandra Louisa prebehol bez najmenších problémov. Chlapček bol po celý čas pokojný a ani raz nezaplakal, až sa jeho rodičia, princ William a jeho manželka Kate, divili. Na sebe mal oblečenú repliku čipkovanej košieľky, ktorú v roku 1841 kúpila kráľovná Viktória pre krst svojej najstaršej dcéry. Princ William bol ešte v roku 1982 pokrstený v originálnej košieľke. Tá je však teraz už pomayl rozpadnutá, tak nechal kráľovský palác ušiť jej kópiu.

Mnohí ľudia sa pri pohľade na budúceho následníka anglického trónu nemôžu ubrániť myšlienke, že sa so svojím otcom podobajú ako vajce vajcu. Nasledujúce fotografie sú toho dôkazom.

Neuveriteľné 31 rokov staré
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: plotek.pl)

Neuveriteľné 31 rokov staré
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Princa Georga pokrstil v stredu poobede v Kráľovskej kaplnke Svätojakubského paláca duchovný vodca anglikánskej cirkvi, arcibiskup z Canterbury Justin Welby. Krstnými rodičmi sa stali Williamova sesternica Zara Tindall, Oliver Baker, priateľ rodičov zo štúdií na univerzite St. Andrews, kamarátka Kate zo strednej školy, Emilia Jardine-Paterson, blízka priateľka princeznej Diany, Julia Samuel, bývalý tajomník vojvodu a vojvodkyne z Cambridge, Jamie Lowther-Pinkerton, William van Cutsem, ktorý je Williamovým kamarátom z detstva, a Hugh gróf Grosvenor.

Po pôrode sa dostala Kate Middleton okamžite do formy. Ako to robí, že má stále krásnu štíhlu postavu? Tajomstvo odhalené! Na Vyšetrení sa dozviete, ako sa Kate dopracovala k dokonalej postave.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu