Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Dedinčania objavili mutanta: Tvor s divným telom a zvláštnou kožou

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Nhênyêt jiyanê)

BANGKOK - Príroda má pre nás v zálohe stále nejaké prekvapenia. Dôkazom toho je aj najnovší prípad z Thajska, ktorý dosvedčuje, že genetické mutácie môžu mať na svedomí veľmi nevšedné výtvory. V niektorých prípadoch dokonca také, ktoré vyvolávajú v človeku zmätok či strach.

Ruskí vedci riešia záhadu zo Sosnoveho Bora: Mŕtvola mutanta spochybňuje pozemský pôvod

Neobvyklý tvor, ktorého fotografie obleteli sociálne siete, sa objavil v istej odľahlej thajskej dedine a vyzerá skôr ako mutant zo sci-fi filmu, než normálne zviera. Má totiž šupinatú hlavu a kožu plaza, akým je napríklad krokodíl, no na druhej strane tiež stavbu tela, údy a kopytá ako cicavec.

Miestne webové stránky Rath uviedli, že nález v High Rock, v oblasti Wanghin, pochádza z byvola, aj keď zjavne nejde o zvyčajné mláďa. Zviera vraj zomrelo krátko po narodení, ale "je prekvapujúce, že sa verí, že prinesie rodine a obyvateľom obce šťastie."

VIDEO Dedinčania objavili mutanta:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Nhênyêt jiyanê)

Snímky boli tiež nahrané na Facebook, kde jeden z užívateľov napísal: "Modlite sa k Bohu". Zjavne sa našli teda aj takí, ktorí sa skôr obávali, že pred touto hračkou prírody ich musí ochrániť nejaká vyššia moc.

Viac o téme: MonštrumMutant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu