Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tragikomédia na moste: Zdvihol sa a Američanka (55) na ňom visela ako Ježiš!

Dani sa podarilo na moste udržať Zobraziť galériu (3)
Dani sa podarilo na moste udržať (Zdroj: YouTube)

FORT LAUDERDALE - Päťdesiatpäťročná žena z Floridy minulý víkend prechádzala po železničnom moste. Ten sa v jednej chvíli začal dvíhať čo ju totálne vydesilo a už sa videla v rieke. Našťastie sa jej v nepohodlnej polohe podarilo udržať a počkať, kým ju nezachránia hasiči.

Američanka sa v sobotu v meste Fort Lauderdale zúčastnila pochodu za boj proti rakovine prsníka. Keď sa akcia skončila, vybrala sa domov. Cestu si chcela skrátiť prechodom cez sklápací most nad riekou New River, čo je však zakázané. A to sa jej veru nepekne vyplatilo. Práve, keď bola zhruba v strede, sa totiž most začal dvíhať. Zúfalá žena v ružovom tričku tak zostala visieť vo výške sedem metrov nad zemou.

Tragikomédia na moste: Zdvihol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Jediné, čo stihla urobiť, bolo zachytiť sa rukami na oboch stranách. Okoloidúci ľudia potom privolali pomoc. "Visela tam ako Ježiš Kristus. Vyzerala strašne vydesene. Všetci naokolo vytiahli mobily a začali si ju fotiť a nakrúcať. Bolo to veľmi neohľaduplné," povedal očitý svedok Phillip Glazebrook denníku Sun Sentinel.

Tragikomédia na moste: Zdvihol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Hasiči dorazili na miesto do niekoľkých minút. K mostu pristavili rebrík, po ktorom žena zliezla s ich pomocou dolu. Pri nepríjemnom incidente neutrpela žiadne zranenia.

Američanka visela na moste

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu