Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žiarlivosť v priamom prenose: Dievčina na ulici sfackovala svojho priateľa!

(Zdroj: yotuube)

HONGKONG - Žiarlivostná scénka na ulici v Hongkongu sa stala ďalším hitom internetu. Nie, že by si ľudia bežne na ulici nevytmavovali rôzne názory, ale istá mladá žena sa rozhodla dať svojmu priateľovi onakvejšiu príučku. Mladíkovi klačiacemu na kolenách dávala jednu facku za druhou. Nakoniec skončil v nemocnici.

Incident, ktorý zachytil na kameru náhodný okoloidúci, ukazuje ženu, ktorá obviňuje mladíka, že si do bytu priviedol inú. Päťminútové video, v ktorom dievčina nemá zľutovania, sa už stalo na internete hitom. Dvojica sa totiž akosi nevie zhodnúť na spoločnej verzii, keďže ohrdnutá frajerka sa mladíka stále pýta, prečo ju volal do svojho bytu, pričom on tvrdí, že jej nikdy nehovoril, aby prišla.

Druhá dievčina, ktorá stojí vedľa namosúrenej ženy, ju už potom upozorňuje, aby mladíka viac nebila, ale tá na jej dobre mienené rady vôbec nedala. Vždy ho chytila za vlasy a jednu mu tresla. Napokon sa našiel predsa len nejaký svedok, ktorý to už nemohol vydržať a privolal políciu.

"Polícia dostala hlásenie 4. októbra o 17:10. Žena vo veku 20 rokov s priezviskom Cheng bola predbežne zatknutá za napadnutie. Obeť vo veku 23 rokov s priezviskom Chui bola prevezená do nemocnice Queen Elizabeth na ošetrenie," uviedol hovorca hongkonskej polície s tým, že prípad bol posunutý vyšetrovateľom s označením milenecká hádka. Informoval portál mirror.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu