Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najväčšia žiarlivka na svete: Snúbenca testuje na detektore lži, vždy, keď ide von!

Svojráznej dvojici to zatiaľ klape Zobraziť galériu (2)
Svojráznej dvojici to zatiaľ klape (Zdroj: medavia.co.uk)

LEICESTER - Štyridsaťdvaročná Debbi Woodová svojmu priateľovi kontroluje mobil, email aj bankové výpisy. Chronicky ho podozrieva z toho, že jej je neverný. Hovorí sa tomu chorobná žiarlivosť a verte či neverte, je to normálne lekárska diagnóza.

Asi len málo mužov by s Debbi vydržalo žiť. Trpí totiž tzv. Othellovým syndrómom, čiže extrémnou žiarlivosťou, kvôli ktorej robí svojmu snúbencovi Stevovi zo života peklo. Kontroluje ho doslova na každom kroku. Tridsaťročný mladík má zakázané pozerať televíziu pre prípad, že by sa mu tam zapáčila nejaká žena, nesmie si prezerať ani časopisy a zakaždým, keď odniekadiaľ príde domov, musí podstúpiť test na detektore lži.
 
Najväčšia žiarlivka na svete:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: medavia.co.uk)
Mnohí sa určite pýtajú, prečo Steve takýto prístup strpí a s partnerkou sa nerozíde. Odpoveď je jednoduchá - miluje ju a okrem toho vie, že je chorá a on jej nechce pridávať ešte viac trápenia.
 
"Steva kontrolujem vždy, keď niekam ide. Hoc len pre mlieko. Bojím sa, že si v obchode prehliada predavačky. Ale musím povedať, že mi odľahlo, keď som sa dozvedela, že je to psychická porucha. Snažím sa s tým niečo robiť, ale je predo mnou ešte dlhá cesta," poznamenala korpulentná brunetka pre denník Daily Mail. Keby sme chceli byť škodoradostní, tak dodáme, že v Stevovom prípade sa nejakej nevery naozaj báť nemusí. Nie je to totiž žiadne terno.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu