Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šialená hádka v českom Znojme: Ženy na seba ziapali ako zmyslov zbavené!

(Zdroj: YouTube)

ZNOJMO/PRAHA - Nebýva vždy zvykom, aby si ľudia vybavovali účty na ulici, ale keď sa do toho pustia, je to pre náhodných okoloidúcich divadlo na pohľadanie. Podobnú situáciu zažili začiatkom septembra aj obyvatelia Znojma, ktorí si v centre mesta chtiac-nechtiac museli vypočuť hádku a doslova škrek príslušníkov dvoch namosúrených rodín.

"Päť minút šialeného revu, z ktorého boli rozumieť dohromady asi štyri slová. To predviedla skupinka obyvateľov juhomoravského Znojma. Všetko natočil okoloidúci a video vyvesil na portál YouTube," píše sa na tn.cz.

Bizarná scénka sa odohrala začiatkom septembra v dopoludňajších hodín, ale čo spor vyvolalo, nie je jasné. V komentároch pod videom sa však objavili názory, že mohlo ísť o hádku o sociálne dávky alebo o nezaplatenú poukážku.

Rev rozparádených žien bol veľmi hlučný a dlhý. V jednej chvíli takmer prerástol v bitku, ale obyvateľov Znojma to až tak z miery nevyviedlo. Niektorí sa pristavili, iní iba prechádzali okolo, ako by sa nič nedialo.

Všetko ukončili až strážnici, ktorí situáciu upokojili. Staršia pani, asi sedemročný chlapec s cumlíkom a jej dve kamarátky si späť sadli na lavičku a ich protivníci odišli autom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu