Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ľudia sa zbláznili! Bratislava bola plná dotykov

Ľudia sa zbláznili! Bratislava bola plná dotykov Zobraziť galériu (2)
Ľudia sa zbláznili! Bratislava bola plná dotykov (Zdroj: Lenovo)

Hoci sú v poslednej dobe prirodzené ľudské dotyky ako držanie sa za ruky alebo objatie na ústupe, v jedno septembrové popoludnie sa bezprostredné dotyky vrátili medzi ľudí a my sme boli pri tom! Lenovo sa vydalo do boja za túto najprirodzenejšiu formu komunikácie a projektom Lenovo Touch battle rozpútalo revolúciu, ktorá zbližuje ľudí.

V článku „Vedeli ste, že nedostatok dotyku znižuje sebavedomie?“, sa psychologička Zuzana Fazekašová vyjadrila, že nedostatok dotykov vedie k pocitu ohrozenia, zhoršeniu sociálnych vzťahov, k znižovaniu sebavedomia. Spoločnosť Lenovo preto vyhlásila súťaž, v ktorej Zuzka a Gabo zbierali v bratislavských uliciach priateľské tľapnutia rukou - Hi5. Ich úlohou bolo, nazbierať ich za 60 minút čo najviac. Reakcie ľudí boli šokujúce – šťastie a radosť z náhodného dotyku bolo cítiť zo všetkých, ktorí súťažiacim pomáhali zbierať Hi5. Hoci bol usmievavý Gabo šikovný a akčný, ako to už býva, čaru krásnej Zuzky málokto odolal a preto sa práve jej podarilo nazbierať viac Hi5 a k tomu aj niekoľko pozvaní na kávu.

Lenovo podporovalo dotyky aj na najväčšej sociálnej sieti, kde vyhlásilo súťaž v tipovaní, či vyzbiera viac Hi5 Zuzka alebo Gabo a koľko sa im podarí získať Hi5 spolu. Hoci sa do súťaže zapojilo množstvo súťažiacich a niektoré tipy presahovali hranice možného (najvyšší tip na nazbierané Hi5 bol až 25 000), vyhrať mohol len jeden z nich a  víťaz si odniesol nový hudobný tablet Lenovo A1000.

To, ako súťaž prebiehala a aký bol konečný počet nazbieraných Hi5 si pozrite na tomto videu:

„Bola to veľká zábava a ľudia ma nabili obrovskou energiou. Či už si dávali Hi5 so mnou, alebo na Lenovo tablet, bolo vidno, ako im takáto drobnosť zlepšila náladu,“ povedala víťazka Lenovo Touch Battle.

Toto leto priniesla spoločnosť Lenovo, jednotka na globálnom trhu, sériu nových tabletov aj na Slovensko. Projektom Lenovo Touch revolution Lenovo jednoznačne potvrdilo, že tablety zbližujú  ľudí a môže byť s nimi poriadna zábava. Najnovšie tablety A1000, A3000, S6000 sú geniálne vybavené pre zábavu a kontakt s priateľmi a hoci ide o technologické hračky, spájajú ľudí viac ako kedykoľvek predtým.

Aby Lenovo odmenilo čo najviac ľudí, vyhlásilo súťaž na partnerských e-shopoch, kde každý zákazník, ktorý si kúpi niektorý z Lenovo tabletov A1000, A3000 alebo S6000, môže hrať o atraktívne adrenalínové zážitky ako tandemový zoskok padákom, bungee jumping, let balónom alebo paintball.

Súťaž prebieha od 16.9.2013 do 31.10. 2013 na partnerských e-shopoch datacomp.sk, shark.sk, lenovoonline.skitsk.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu