Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Úprimná detská radosť prekoná všetko: Reakcia dievčatka (8), keď ho prekvapia rodičia!

Čo toľko vyvádzaš, myslí si Chloe Zobraziť galériu (3)
Čo toľko vyvádzaš, myslí si Chloe (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Ísť do Disneylandu namiesto školy, no ktoré dieťa by nepristúpilo na takúto ponuku! Keď sa osemročná Lily dozvedela, že pre ňu rodičia pripravili prekvapenie, bola šťastím bez seba. Jej mladšia sestra však na ňu len nechápavo pozerala a divila sa, čo tak vyvádza.

Lily si užívala internetovú slávu už pred dvoma rokmi, keď sa na Youtube objavilo video z jej narodenín. Zachytáva moment, keď jej mama oznámila, že idú do Disneylandu. Vtedy šesťročné dievča sa od šťastia rozplakalo.

Lily ide do Disneylandu 1

Ten istý moment sa opakoval pred pár týždňami. Lily mala ísť do školy a vôbec sa jej nechcelo. V to ráno ale ešte netušila, že do nej nakoniec vôbec nepôjde. V aute jej totiž rodičia oznámili, že idú niekde celkom inde.  Školáčka sa začala strašne tešiť a len dookola opakovala "žiadna škola, žiadna škola". Keď jej povedali, že namiesto toho idú znovu do Disneylandu, prepadla hysterickému plaču.

Úprimná detská radosť prekoná
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Vedľa sedela jej dvojročná sestra Chloe, ktorá zjavne vôbec nechápala, prečo okolo toho robí Lily taký rozruch. Len na ňu prekvapene pozerala a nestačila sa diviť.

Úprimná detská radosť prekoná
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Video si na serveri Youtube pozrelo už viac ako 700 tisíc užívateľov. Mnohým z nich sa zdá, že Lily reagovala prehnane a afektovane. Je už totiž vo veku, kedy si uvedomuje pozornosť svojho okolia a takýmto spôsobom sa ju zrejme snaží upútať. Momentálne je pridávanie komentárov pod video zakázané.

Lily ide do Disneylandu 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu