Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Nad Dunajom budú lietať šarkany

Nad Dunajom budú lietať šarkany Zobraziť galériu (5)
Nad Dunajom budú lietať šarkany

V poslednú septembrovú nedeľu budú v Čunove nad Dunajom lietať nielen čajky, ale aj šarkany. Areál Divoká Voda pripravuje už 3. ročník obľúbeného rodinného podujatia. Tento areál je svojou polohou a klímou, sťaby ideálny pre púšťanie šarkanov. Na jar a na jeseň je tu vietor silnejší ako v meste, široké a otvorené exteriérové plochy okolia vodného diela, obklopené vodnými plochami, často vyčarujú poriadnu veternú oslavu.

Šarkany sa budú nielen púšťať, ale aj vyrábať. Prebehne súťaž o najkrajšieho šarkana a šarkana s "najvysššími ambíciami".

V tomto ročníku Šarkaniády pripravil areál spolu s darcovským portálom ĽudiaĽuďom.sk zaujímavú novinku, detskú dražbu. Portál na webe už takmer rok umožňuje organizovať benefičné elektronické aukcie, ktorými dražitelia prispievajú ľuďom v núdzi, školám či mimovládnym organizáciám. Tentoraz sa ale bude dražiť aj v skutočnom svete, nielen on-line.

Deti so svojimi rodičmi si budú môcť vydražiť rôzne drobnosti, a prispieť tým na jedlo pre zvieratá v minifarme areálu. "Chceme touto zábavnou formou pomôcť vyzbierať peniaze pre zvieratká, ale najmä ukázať, že pomáhať je dôležité. Deťom i dospelým chceme predstaviť náš portál. Okrem dražby pre návštevníkov pripravujeme aj súťaž v malých hlavolamoch,” povedal šéf projektu ĽudiaĽuďom.sk Roland Kyška.

Prichádza zároveň aj čas horúcich nápojov a jesenných dobrôt, ktoré nebudú chýbať na tomto podujatí.
 Tak neváhajte a naplánujte si príjemné nedeľné popoludnie.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu