Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Vodič autobusu v Chorvátsku v rýchlosti 130 km/h esemeskoval na dvoch mobiloch!

Vrcholná nezodpovednosť
Vrcholná nezodpovednosť (Zdroj: europics)

SPLIT - Istého chorvátskeho vodiča čaká vyhadzov po tom, ako ho prichytili pri hraní sa s dvoma mobilmi počas šoférovania autobusu. Viacerí cestujúci sa sťažovali a žiadali ho, aby s tým prestal a venovať sa iba riadeniu vozidla, on ich však poslal do hája.

Autobus spoločnosti Promet Makarska cestoval minulý týždeň zo Splitu do Záhrebu. Na diaľnici si šofér vybral dva mobilné telefóny a posielal z nich sms správy svojim kamarátom. Volant držal len lakťom. To všetko v rýchlosti 130 kilometrov za hodinu!

Vodič autobusu v Chorvátsku
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: europics)

"Nemohol som uveriť tomu, čo robí. Ale jemu to bolo úplne jedno," opísal nebezpečnú situáciu pasažier Zlatko Kralj denníku Slobodna Dalmacija. "Povedali sme mu, že je blázon a on len odvetil, že potrebuje dopísať správu a pokračoval," dodal. Vodič neskôr tvrdil, že chcel len dať vedieť priateľom, že na stretnutie s nimi bude meškať, lebo sa zdržal v zápche.

Majiteľ autobusovej spoločnosti je z nezodpovedného zamestnanca zhrozený a čoskoro ho plánuje vyhodiť. "Neexistuje žiadne ospravedlnenie na to, čo spravil. Už pripravujeme jeho výpoveď," vyhlásil Mate Jujnovič.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu