Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nové filmy, ktoré musíte vidieť

Filmpro.sk
Filmpro.sk (Zdroj: PR článok)

Správny výber dobrého filmu vás môže naplniť poriadnou dávkou dobrej nálady. Zažili ste však niekedy, že váš výber nebol ten najsprávnejší? Viete čím to je? Chcete si vyberať filmy lepšie? Chce mať kompletný prehľad o tom, čo hrajú v našich kinách a aké filmy k nám prichádzajú? Zoznámte sa s filmovým portálom, ktorý vám pomôže rýchlo vybrať film, pri ktorom možno vykríknete “Toto musím vidieť!”

Po horúcich letných večeroch, ktoré ste možno radi strávili v kruhu svojej rodiny alebo priateľov pri
grilovačke, alebo možno aj v príjemne klimatizovaných kino sálach pri pozeraní dobrého filmu, prichádza september s novými povinnosťami. S postupným skracovaním dňa prídu aj dlhšie jesenné večery, kedy vám určite dobre padne aj bezstarostný relax pri dobrom filme. Aký film si však vybrať, aby ste sa dobre zabavili? Čo sa oplatí pozrieť?

Ak ste milovník dobrých filmov, určite sa zaujímate o filmové novinky a hľadáte informácie o tom, čo práve hrajú v kinách. Kde tieto informácie nájsť? Pozrite sa na filmový portál Filmpro.sk, ktorý prehľadne informuje o nových filmoch, aj o ich premiérach v našich kinách. A nielen to...

Pre filmových nadšencov Filmpro.sk prináša nielen prehľad filmov v kinách, ale aj všetky nové filmy
kategorizované podľa roku, žánru a krajiny, čo vám určite uľahčí vyhľadanie konkrétneho filmu, o ktorý máte záujem. Či chcete vidieť skutočne film, o ktorom ste počuli, čítali alebo vám ho niekto doporučil, môže rozhodnúť krátky obsah a pútavé trailery, ktoré nájdete pri každom filme. Samozrejme nechýbajú ani ďalšie informácie o dátume premiér a detailné filmové dáta. Každý film môžete komentovať a tým nielen pomáhať ostatným pri rozhodovaní, ale aj zdieľať váš názor v komentároch a na sociálnych sietiah. Čo vám Filmpro.sk ponúka navyše?

Nová sekcia s názvom FilmBlog pre vás pripravuje vždy nové zaujímavosti o hereckých osobnostiach, zo sveta filmu, o aktuálnych udalostiach na filmovom plátne, alebo aj na televíznych obrazovkách. Ak ste zvedavý na každoročné udeľovanie filmových Oscarov, a chcete sa dozvedieť medzi prvými kto ich získal, uložte si portál Filmpro.sk do vašich záložiek, pretože práve v tejto sekcii nájdete aktuálne nominácie a kompletné výsledky tohto prestížneho filmového ocenenia. Aktuálne sa však zabavte s novou súťažou, ktorá bude prebiehať v septembri. O akú súťaž ide, ako sa zapojit a ako vyhrať?

V septembri na Filmpro.sk bude prebiehať zábavná filmová súťaž, s ktorou sa môžete nielen pobaviť, ale aj overiť si svoje vedomosti z oblasti filmu a hereckých osobností. Samozrejme, ak je to súťaž, tak sú pre vás pripravené aj milé vecné ceny. Viac informácií a ceny nájdete na filmovom portáli Filmpro.sk. Ste filmový nadšenec? Poznáte a chcete vidieť, alebo len chcete spoznať najlepšie filmy v našich kinách? Navštívte filmový portál Filmpro.sk a teraz sa aj zapojte do zábavnej súťaže o vecné ceny a verte, že šťastie sa usmeje práve na vás.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu