Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšie tajomstvo klanu Kennedyovcov odhalené: Sex s 37 milenkami, nechýba ich hodnotenie!

Robert Kennedy Zobraziť galériu (2)
Robert Kennedy (Zdroj: internet)

NEW YORK - Americký New York Post prišiel s poriadnou bombou. Obdržal totiž kópiu denníka Roberta Kennedyho mladšieho. Nechýbajú v nej šťavnaté detaily z jeho intímneho života plného mileniek. Ich sexuálny výkon dokonca hodnotil číslami od 1 po 10.

Redakcii spomínaných novín sa dostal do rúk riadny unikát v podobe tajného denníka, ktorý si viedol synovec niekdajšieho prezidenta USA, Johna Fitzeralda Kennedyho. Má 398 strán a je plný pikantností z je tej stránky jeho života, ktorú pred verejnosťou úzkostlivo tajil. Jasne z neho vyplýva, že bol svojej manželke "x-krát" neverný.

Robert v denníku detailne opisuje všetky svoje aférky a pri menách 37 mileniek nezabudol pripísať hodnotenie ich výkonu v posteli. Tak napríklad 13. novembra 2001 skóroval až trikrát. Dotyčným slečnám pridelil 10, 3 a 2 body, pričom desiatka predstavuje najvyšší možný počet bodov.

Kennedy ďalej píše, že s "démonmi túžby" bojuje už veľmi dlho a podotýka, že zatiaľ nie príliš  úspešne. Ocenil preto čas, ktorý v marci strávil vo väzení kvôli "občianskej neposlušnosti" spáchanej na proteste pred Bielym domom. Nikto ho tam totiž nepokúšal a jemu tak aspoň na chvíľu odľahlo. "Musím povedať, že som tu omnoho pokojnejší a šťastný, pretože tu nie sú žiadne ženy a ja tak necítim pokušenie!," priznal.

Denník minulý rok údajne našla Robertova manželka Mary Richardson, ktorá sa s tým zdôverila priateľovi. Už predtým mala podozrenie, že ju muž podvádza a teraz mala v ruke už aj nespochybniteľný dôkaz. Neskôr ho zrejme vrátila na miesto. Maryino manželstvo bolo v troskách, v dôsledku čoho trpela depresiami a veľa pila. V zúfalstve z chaotického rozvodu, pričom jej určite na pohode nepridal ani spomínaný objav, v máji 2012 spáchala samovraždu, keď sa obesila vo svojom dome v Bedforde.

Kennedy podvádzal Mary aj v čase, keď porodila ich štvrté dieťa
Zobraziť galériu (2)
Kennedy podvádzal Mary aj v čase, keď porodila ich štvrté dieťa  (Zdroj: internet)

V zápisníku možno okrem intímnych dobrodružstiev nájsť aj zmienky o Bohu či Kennedyho pocite viny za svoje správanie. Nie príliš lichotivo sa v ňom zas vyjadril na adresu reverendov a občianskych aktivistov Jessa Jacksona a Al Sharptona, ktorý štátu v roku 2008 dlžil na daniach 1,5 milióna dolárov.

R.F.K., ako sa Robertovi hovorí, je jedným z dlhého radu rodinných záletníkov. Tým najznámejším bol exprezident J.F.K., ktorý mal pomer so slávnou Marilyn Monroe. Verným svojej manželke nebol ani jeho otec Joseph P. Kennedy, ktorý vraj spával s herečkou Gloriou Swanson a so svojimi sekretárkami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu