Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drastická sexterapia: Nechali by ste túto ženu vyspať sa s Vaším mužom, aby ste zachránili manželstvo?

(Zdroj: mirror.co.uk)

LONDÝN - Mnohí manželia prechádzajú obdobím, kedy sa z ich vzťahu vytratí vášeň a nevedia, ako by ju opäť vrátili do svojho spolužitia. Vtedy prichádza na rad sexterapeutka Charlie Roseová (32), ktorá dvojiciam v Británii ukáže, kde robia chyby a dokonca laškuje s mužom pred jeho ženou.

Mamička dvoch detí je obrazom slušnosti, ale niektorí v jej okolí vedia, že len čo opustí svoj dom a presunie sa do" kancelárie" o niekoľko kilometrov ďalej, zrazu vstúpi do iného sveta. V jednoizbovom byte v luxusnej štvrti Exeteru účtuje párom 200 libier za sedenie, pri ktorom sa snaží prinavrátiť do ich vzťahu vášeň a je dokonca ochotná ukázať im, ako sa to robí.

Charlie si myslí, že jej "dotyková" terapia už pomohla prebudiť v desiatkach nešťastných párov sexuálnu príťažlivosť a vysvetlila aj to, ako sa také korenie do sexuálneho života pridáva.

Najprv páru ponúkne niečo na pitie a potom ho nechá, aby jej porozprával o svojich problémoch. "Uvedomila som si, že väčšina nezhôd vzniká kvôli nedostatku komunikácie. Po pol hodine ich odvediem do spálne, kde sa vyzlečú a dajú si spoločnú sprchu. Potom si ľahnú na pohodlnú podložku na podlahe a pracujú na svojich problémových oblastiach, zatiaľ čo sa pozerám," prezradila Charlie.

"Vyzývam ich, aby sa spolu rozprávali a zapájam sa, aby som demonštrovala techniky na mužoch a ženách. V minulosti som mávala sex s manželmi pred ich manželkami a ukazovala orálny sex na mužoch a ženách, ale len v prípade, ak ma  o to sami požiadali," uviedla blondínka, podľa ktorej niektoré páry prídu len raz, ale veľa je takých, ktoré chodia na opakované sedenia.

Ženy však môže uistiť, že nemajú prečo žiarliť, pretože k jej klientom nemá žiadny citový vzťah a všetko je to pre ňu iba práca. Informoval portál mirror.co.uk.

Drastická sexterapia: Nechali by
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu