Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Horúca novinka z Ameriky: Blondínka pri tanci "twerk" začala horieť!

Blondínka začala horieť po páde na sviečky Zobraziť galériu (4)
Blondínka začala horieť po páde na sviečky (Zdroj: YT)

NEW YORK - Mladá blondínka tancujúca do rytmu hudby v tom pokračovala, aj keď urobila stojku tak, že sa oprela nohami o dvere. Vtom však dvere otvorila jej nič netušiaca známa a vošla dnu. Blondínka doslova zletela rovno na stôl, kde boli zapálené sviečky. Razom boli jej nohy v plameňoch. Pozrite si video.

Po YouTube koluje video, kde blondínka tancuje „twerk“. Je to nový štýl tanca, pri ktorom sa tancuje trasľavými pohybmi.

Neznáma blondínka sa natočila a dúfala, že jej zverejnenému videu sa ujde trochu pozornosti. Twerking je totiž horúca novinka, pri ktorej sa tancuje trasľavými pohybmi. Určite však nečakala, že divákov pritiahne svojou horiacou nohou.

Blondínka začala horieť po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YT)

Dievčina v ružovom tričku a čiernych pančucháčoch, si nastavila svoj fotoaparát a začala sa ním natáčať. Ukazuje svoje výbuchy hip-hopu. Razom sa postaví na ruky, oprie nohami o dvere a v šikovnom, zadkom trasúcom, tanci pokračuje. Pred ňou je však sklenený stôl s niekoľkými sviečkami.

Blondínka začala horieť po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YT)

Blondínka začala horieť po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YT)

Púšťa sa do plného režimu tanca „twerk“. Stojac na rukách, nohy proti dverám, začne sa podivne natriasať. Blondínka však spadne a narazí pri tom do stola, kde je niekoľko zapálených sviečok. Stane sa tak kvôli tomu, že dvere otvorí ďalšie dievča a blondínka tak stratí rovnováhu. Narazí do stola a na sviečky. O chvíľu neskôr sa s vytreštenými očami a v šoku plazí dozadu na gauči s nohou v plameňoch. Pozrite si video.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu