Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poď so SHEruns do San Francisca

Poď so SHEruns do San Francisca Zobraziť galériu (2)
Poď so SHEruns do San Francisca

Západné pobrežie. Slnko. Tichý oceán. Golden Gate. 21 km. Tisíce spolubežkýň na štarte. A ty medzi nimi. Znie to super, nie? A vďaka spolupráci SHEruns bežeckého klubu s Nike to vôbec nie je nereálne!

Nike pod názvom Nike Women Series celosvetovo organizuje niekoľko bežeckých podujatí venovaných výlučne ženám. Najväčším spomedzi nich je nepochybne maratón a polmaratón v San Franciscu, ktorého sa zúčastňujú každoročne desaťtisíce žien. A tento rok medzi nimi nebude chýbať ani slovenská reprezentáćia, ktorej súčasťou môžeš byť aj ty!

Ako získať miesto vo výprave do San Francisca?

V prvom rade ti nesmie chýbať odvaha zabehnúť 20. októbra 2013 polmaratón v San Franciscu :) A vôbec nevadí, že si polmaratón ešte nikdy v živote nezabehla. SHEruns bežecký klub organizuje každý štvrtok pravidelné bežecké tréningy pre dievčatá a ženy. Od tohto štvrtka (5. septembra 2013) pod vedením profesionálnych trénerov. To znamená, že každá prihlásená dostane špeciálny polmaratónsky tréningový plán a každý štvrtok odborné vedenie a rady kondičných trénerov. A aby si aj pri behaní aj dobre vyzerala, každá z vás dostane špeci zľavu do Nike Aupark obchodu, ktorá je exkluzívna pre SHEruns kočky :)))

Ako teda na to?

1. staň sa našou členkou na www.sheruns.sk

2. zaregistruj sa do súťaže najneskôr do stredy 11. septembra 2013 a prečítaj si pravidla súťaže na http://www.sheruns.sk/sk/pod-do-san-francisca

3. chodievaj pravidelne na SHEruns Thursday tréningy (všetky info nájdeš najmä na našom Facebooku: https://www.facebook.com/sherunsslovakia)

4. behaj, behaj, behaj :)

Tak čo, ideš na to? Vidíme sa vo štvrtok :))

Poď so SHEruns do
Zobraziť galériu (2)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu