Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hrozba útoku na Sýriu vzkriesila proroctvo o konci Európy: Panika z nového výkladu!

Baba Vanga Zobraziť galériu (3)
Baba Vanga (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - V roku 2011 šokovala svet informácia o veštbe jednej z najúspešnejších jasnovidiek, Baby Vangy. Okrem iného predpovedala chemický útok v Európe, ktorý vyhladí väčšinu obyvateľstva. Medzi udalosťami, ktoré hýbu dneškom, a slovami už nežijúcej vedmy je až zarážajúca podobnosť.

Vanga, vlastným menom Vangelia Pandeva Dimitrova, sa narodila v roku 1911 a počas svojho života predvídala viaceré katastrofy vrátane černobyľskej havárie, rozpadu Sovietskeho zväzu či havárie jadrovej elektrárne Fukušima v Japonsku.

Reaktorová budova číslo 1
Zobraziť galériu (3)

Nás však momentálne najviac zaujíma to, čo sa podľa nej má stať na budúci rok. Vangelia totiž tvrdila, že v dôsledku chemickej vojny v Európe bude väčšina ľudí trpieť rakovinou a kožnými chorobami a nakoniec všetci zomrú. A práve táto predpoveď vyznieva v svetle udalostí dnešných dní hrozivo. Koncom augusta sa totiž v Sýrii odohral chemický útok, ktorý nariadil režim prezidenta Bašára Asada a pri ktorom zahynulo vyše tisíc ľudí. Spojené štáty sa v reakcii na neho chystajú na Sýriu podniknúť vojenskú akciu, o ktorej autorizovanie už požiadal Kongres prezident Barack Obama.

Aktivisti obviňujú armádu z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Jedným zo spojencov USA v prípadnej vojne proti Sýrii je Francúzsko, ktoré by sa tým pádom mohlo zas stať cieľom sýrskej odvety. No a keďže krajina galského kohúta leží v Európe, ďalšie dôsledky tohto činu si vie určite každý domyslieť.

Ide síce len o špekulácie, ale predpoveď Baby Vangy podľa mnohých dáva zmysel a vzhľadom na to, že sa mnohé z nich už v minulosti splnili, nie je preto odveci sa nad nimi aspoň zamyslieť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu