Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zabehni si v lodičkách po 3000 EUR na nákupy v bratislavskom Auparku!

Zabehni si v lodičkách po 3.000 EUR na nákupy v bratislavskom Auparku! Zobraziť galériu (6)
Zabehni si v lodičkách po 3.000 EUR na nákupy v bratislavskom Auparku!

Chôdzu v lodičkách má každá správna kočka v malíčku. Tak prečo si v lodičkách aj nezabehnúť – najlepšie rovno po poukážku na nákupy v bratislavskom Auparku v hodnote 3.000 EUR? Kedy a kde?

Už túto sobotu, 7. septembra v Sade Janka Kráľa na 1. ročníku (mimochodom, v zahraničí medzi módnymi maniačkami veľmi obľúbeného) charitatívneho Behu v lodičkách, ktorý na Slovensko prináša pod názvom EVA HIGH HEELS RUN hriešne dobrý mesačník EVA. Na EVA HIGH HEELS RUN budeš v tej najlepšej spoločnosti! Lodičky už „žhavia“ aj autorky obľúbených Evitoviek, moderátorky TV WAU či známe herečky z Paneláku. Či je to bezpečné? Áno! Beží sa na krátku – iba 150 metrovú trať. Okrem toho, o Tvoju bezpečnosť aj na „vysokej nohe“ sa postará špičkový lekársky tím najmodernejšej súkromnej nemocnice s poliklinikou v strednej Európe MEDISSIMO. Počas celého dňa na Teba čakajú aj ďalšie sprievodné behy (nielen v lodičkách), prehliadka kolekcie TV WAU, testovacie jazdy Hyundai so sexi spolujazdcom a darčekom od Max Factor, či fotenie na titulku EVA v Beauty & fashion lounge...

Prečo sa oplatí 7.9. nažhaviť lodičky a dobehnúť do Sadu Janka Kráľa? Víťazka Behu v lodičkách získa nákupnú poukážku na nákupy v prevádzkach Auparku v Bratislave v hodnote 3.000 EUR, HYUNDAI i30 na týždeň a ďalšie fantastické ceny od vychytených značiek ako ECCO, Fornarina, ALO Diamonds, STORM, MARTINI či Max Factor. Že nie si práve „lodičkový“ typ? Nevadí, do behu s časopisom EVA sa môžeš zapojiť aj v teniskách! Alebo vyskúšaj absolútnu novinku od značky ECCO – najpohodlnejšie lodičky na svete z novej kolekcie ECCO Sculptured 75, v ktorých pohodlne zabehneš aj EVITAPRESS štafetu na 3x260 metrov. Mimochodom, pobeží v nich aj samotná Evita! Zaregistruj ešte dnes na www.behvlodickach.sk - len za 5 EUR získaš možnosť zabehnúť si po fantastické ceny, prispeješ na konto Nadácie JOJ, a ešte dostaneš plnú tašku darčekov od partnerov! 

Otestuj si aj svojho chlapa...

alebo: Keď ho miluješ, nie je čo riešiť – zober ho za ruku a zabehnite si na EVA HIGH HEELS spoločne na Párovom behu po Eurovíkend v Barcelone od CK Aeolus! Samozrejme, už nie v lodičkách, ale pekne v teniskách, spoločne ruka v ruka zviazaní symbolickou stužkou lásky. Okrem toho, že si otestuješ, ako vám to spolu klape bok po boku,  pri registrácii v stane Slovenskej gynekologicko-pôrodníckej spoločnosti automaticky získaš tričko s logom "Milujeme a plánujeme", a ešte aj prispeješ na dobrú vec! Viac info na www.milujemeaplanujeme.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu