Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hasička nafotila pikantné zábery: Vyhodili ju, dôvod je však smiešnejší!

Clare pózovala v Evinom rúchu Zobraziť galériu (4)
Clare pózovala v Evinom rúchu (Zdroj: profimedia.sk)

MANCHESTER - Hasičku Clare Deloughreyovú vyhodili z práce, pretože nafotila šteklivé zábery. Jej šéfom by však ani tak nevadila nahota, ako to, že na fotkách použila logo požiarnej stanice. Predpisy ho totiž zakazujú využívať na komerčné účely a bez predchádzajúceho povolenia.

V poslednom čase sa stáva módou, že ženy slúžiace v uniforme sa nechávajú nafotiť v intímnom duchu. K takým patrí dvadsaťšesťročná Clare, ktorá ešte donedávna pôsobila ako dobrovoľníčka v hasičskom zbore. Odhodila pracovný odev a pred objektív sa postavila tak, ako ju vidí len málokto. Odhalila tak nielen svoje prednosti, ale aj tetovania, ktoré pokrývajú značnú časť jej tela.

Hasička nafotila pikantné zábery:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Samotná nahota by ani nebola takým problémom, ale fakt, že na snímkach vidno logo dotyčného zboru, už áno.

Hasička nafotila pikantné zábery:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mladá žena, ktorá vychováva jedného syna, považuje svoje prepustenie za neférové. "Reagovali neprimerane a neprofesionálne. Keby ma poprosili, aby som tie fotky stiahla, bez problémov by som to urobila. Namiesto toho ma však vyrazili, a to bez akéhokoľvek varovania," posťažovala sa Deloughreyová denníku Daily Mirror.

Nafotenie šteklivých záberov odôvodňuje tým, že len chcela ľuďom ukázať, ako v skutočnosti vyzerajú mladé matky, a že nie sú vždy krásne namaľované a oblečené ako celebritné mamy. Dodala, že sa jej zdá nespravodlivé, že nevyhodili jej kolegov, ktorí pred časom nafotili sexi kalendár, ale ju už áno.

Hovorca hasičského zboru v tejto súvislosti vyhlásil: "To, čo naši zamestnanci robia vo svojom voľnom čase, je ich vec. V prípade, že pri tom používajú naše logo, však už reprezentujú našu organizáciu. A slečna Deloughreyová sa nikoho nepýtala, či ho môže použiť."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu