Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Policajti čumeli: Ich kolegyňa vyzlečená na Facebooku!

Rebeccin vedľajší job Zobraziť galériu (2)
Rebeccin vedľajší job (Zdroj: newsteam)

DUDLEY - Sexi Britka Rebecca Morrisová (29) pracuje ako policajtka, ktorej úlohou je pomáhať a chrániť obyvateľov Dudley. Jej šéfovia však ani len netušili, že keď zhodí uniformu, privyrába si stovky libier ako modelka. Svojimi obnaženými fotkami sa neváhala pochváliť ani na Facebooku.

Pôvabná brunetka sa na sociálnej sieti pochválila desiatkami záberov iba v spodnej bielizni. Na jednom obrázku, kde samu seba opísala ako "verejného činiteľa", sa predvádza pred modrým VW Golf v tesnom korzete. Na inom hladí zvodne do fotoaparátu a ukazuje svoj bujný dekolt s hlbokým výstrihom. Ďalší ju zobrazuje kľačiacu na manželskej posteli, pričom má na sebe oblečenú len sexi nočnú košieľku.

Keď tento vedľajší spôsob zárobku uvideli jej kolegovia z policajnej stanice, zostali šokovaní. "Každý vie, že Rebecca je pekná baba, ale nie je veľmi profesionálne umiestniť svoje polonahé fotografie na Facebook, keď vašou úlohou je hliadkovanie a prevencia trestných činov," hovorí jeden z dôstojníkov, ktorý si nemyslí, že jeho nadriadení o tejto skutočnosti vedia. "V prípade, že áno, som si istý, že by trvali na tom, aby obrázky odstránila," doplnil.

Otec policajtky potvrdil, že jeho dcéra pózovala pre modelingové snímky, ale na jej obhajobu uviedol, že takéto veci robia všetky dievčatá.
 

Policajti čumeli: Ich kolegyňa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: newsteam)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu