Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Terry (52) držala mužov ako rukojemníkov, kým jej neposkytnú sex!

Terry Boydová
Terry Boydová (Zdroj: polícia)

WAUSAU - Terry Boydová (52) z amerického Wausau mala natoľko neovládateľné chúťky na sex, že dvoch mužov zavrela vo svojom dome a mienila ich tam držať dovtedy, kým jej nedajú to, po čom túži. Napokon však neuspela a namiesto erotických radovánok sa jej dostalo policajného zatknutia a obvinenia z obmedzovania osobnej slobody a výtržníctva.

Polícia bola privolaná do jej domu pred štvrtou hodinou ráno, aby prešetrila správy, že drží dvoch mužov ako rukojemníkov. Svedkovia uviedli, že počuli hlasnú hádku a volanie o pomoc.

Keď policajti dorazili na miesto, našli dvoch mužov kričať z okna na druhom poschodí. Dvere do domu však boli zamknuté a Boydová blokovala dôstojníkom vstup do jej príbytku. Jeden z mužov však hodil policajtom z okna sadu kľúčov a tí vnikli do budovy.

"Hovorili, že boli držaní proti svojej vôli a chceli, aby sme im pomohli odísť," napísal miestny policajný dôstojník Jerrick Alsteen vo svojej správe. Ďalej im jeden z nich oznámil, že sa nemohli dostať von, pokým s Boydovou nebudú mať sex. Proti žene však nechceli vzniesť žiadne obvinenia. Údajne to bolo preto, že iba nedávno zmenila lieky a toto mohol byť ich následok.

Ženu previezli sanitkou do nemocnice, ale tam začala byť násilnícka voči personálu, a tak ju zatkli a obvinili z prečinu výtržníctva. Keď ju o niekoľko hodín neskôr z väzenia pustili, vrátila sa domov, kde znovu zabarikádovala svojho spolubývajúceho v spálni a odmietala ho pustiť, takže polícia sa musela vrátiť, vraziť do domu a Boydovú opäť zatknúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu