Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pristihnutí pri čine: Párik sa po sobáši vybral zasexovať do parku!

Miaya Smithová a Saint Ramirez Zobraziť galériu (2)
Miaya Smithová a Saint Ramirez (Zdroj: polícia, facebook)

GERING - Párik novomanželov bol tak netrpezlivý zavŕšiť svoj zväzok, že iba pár hodín po obrade sa vytratil zo spoločnosti svojej rodiny a priateľov a doprial si vzrušujúce chvíle v neďalekom verejnom parku. Ich riskantný počin sa skončil až vo chvíli, kedy ženícha aj nevestu zatkla polícia. Miaya Smithová (31) a Saint Ramirez (23) si tak svojich prvých 30 dní radovánok odkrútia vo väzení.

Okolo ôsmej hodiny večer bola polícia upozornená tromi chlapcami, že pár metrov od ihriska v Geringu, štát Nebraska, sa nachádza sexujúca dvojica. Hliadka, ktorá na miesto prišla, uviedla, že stále bolo vonku svetlo a v neďalekom bazéne boli stále plavci. Napriek tomu, že muži zákona zastali tesne pri dvojici, tá ich prítomnosť úplne ignorovala.

"Miaya mala stiahnuté nohavice a vytrčený zadok. Na Saintovi sa pohybovala hore a dole," uvádza sa v policajnej správe. Dôstojník príkazal dvojici, aby prestala, ale musel tak urobiť dvakrát, kým sa od seba oddelila. Keď jej bolo nariadené, aby sa obliekla, iba sa vraj smiala a policajtom povedala, že súložila, pretože sa práve zosobášila.

Nevesta sa tiež priznala, že v blízkosti sa nachádzajú jej rodina a priatelia, vrátane 5-ročnej dcérky, ktorú im nechala v starostlivosti. A zjavne to potrvá trochu dlhšie, keďže ju aj novomanžela polícia podľa portálu dailymail.co.uk odviezla do väzenia.

Pristihnutí pri čine: Párik
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia, facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu