Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Podviedol ju, keď čakala dieťa: Takto sa mu pomstila!

Jenny a Darryl majú zvláštny vzťah
Jenny a Darryl majú zvláštny vzťah (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Britka Jenny Walshová (22) stále spí v jednej posteli so svojím životným partnerom Darrylom Heatonom (22), ale výhradne bez sexu. Takúto zmluvu uzavreli po tom, čo ju mladík podviedol, keď s ním čakala dieťa. Kvôli tomu, aby nevyrastalo bez otca s ním zostala, ale do jej nohavičiek viac prístup nemá.

Darryl bol Jenninou prvou láskou, ktorú stretla pred šiestimi rokmi a bezhlavo sa zamilovala. Roky plynuli a ona sa cítila spokojne pri partnerovi, na ktorého sa dalo spoľahnúť až do chvíle, kedy si dvojica zašla na párty ku kamarátom. Jenny to však na nej už pred polnocou prestalo baviť, a tak sa taxíkom vybrali domov, ale Darryl ju iba vysadil a sám sa na večierok ešte vrátil. Samozrejme dievčina nebola nadšená, ale veľmi si nepomohla.

Keď mu na druhý deň telefonovala, dvihol jej až popoludní s tým, že sa vrátil neskoro v noci a spal. Jenny by na incident bola aj zabudla, keby o pár týždňov nestretla spoločných priateľov, ktorých sa na párty spýtala. Šiesty zmysel jej naznačil, že sa snažia niečo skrývať, a preto sa prihlásila na účet na Darrylovom Facebooku. Tam našla správy od dievčaťa, v ktorých mu písalo, aký bol ich sex skvelý a kedy sa znovu stretnú.

Stalo sa tak v decembri 2011, kedy bola Jenny už v šiestom mesiaci tehotenstva a práve podpísali zmluvu o prenájme. "Išla som rovno do jeho domu, búchala na dvere a kričala, aby vyšiel von. Priamo som sa ho spýtala, koľkokrát spal s dievčaťom a jeho šok v tvári hovoril za všetko. Darryl rozhodil rukami do vzduchu a povedal: "Hej, nebudem klamať. Približne desaťkrát". Vzala som tanier a hodila ho po ňom a kričala: "Prečo?" priznala sa pre portál thesun.co.uk Jenny, ktorej sa dostalo neskutočnej odpovede.

Mladík sa vyhováral, že mu chýbal sex, pretože nechcel spať s tehotnou ženou. V tej chvíli sa začala cítiť úplne nežiadúco, pretože podľa nej bolo materstvo krásna vec a nie dôvod stať sa zrazu neatraktívnou. "Bol to najhorší okamih môjho života," skonštatovala Jenny, ktorá sa však viac ako partnerského podrazu bála toho, že ich dieťa bude vyrastať v nekompletnej rodine.

Rozhodla sa preto dať Darrylovu podmienku. Zostanú spolu ako dvojica, ale bez sexuálneho puta. To musel podpísať aj na zmluve, ktorú spísala. Hoci sa najprv záletník bránil, Jenny mu nedala veľmi na výber. Pritlačila ho k múru tým, že ak kontrakt nepodpíše, je dosť možné, že svojho potomka už v živote neuvidí. Napokon sa tak mladík podvolil a teraz žije pár v spoločnej domácnosti bez toho, aby k sebe v posteli prejavoval nejakú fyzickú náklonnosť, objímal sa alebo bozkával.

Ich synček Jaxon, ktorý má teraz jeden rok, verí, že jeho rodičia sa majú radi, ale pravda je niekde inde. Aj Jenny potvrdila, že je to pre ňu ťažké, ale našťastie to zatiaľ funguje. Otázne je dokedy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu