Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

K poriadnemu oddychu patrí aj najnovší letný TECHBOX

Časopis Techbox Zobraziť galériu (5)
Časopis Techbox (Zdroj: Techbox)

Možno sa to na prvý pohľad nezdá, ale v redakcii sme sa vrátili k mesačnej periodicite . Jeden mesiac pre vás máme TECHBOX Android Špeciál – unikátny bezplatný PDF časopis o Androide so 111 stranami, druhý mesiac zase tlačený moderný časopis o technológiách TECHBOX. Práve ten sa v týchto dňoch dostáva do predaja a prináša strany horúceho, ale aj mrazivého čítania.

K poriadnemu oddychu patrí
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Techbox)

Horúce i mrazivé čítanie časopisu TECHBOX 7-8/2013 nie je náhodné. Horúce leto prinesie aj chladnejšie dni, tak sme sa to v časopise snažili poriadne vyvážiť. Schladiť sa môžete napríklad pri veľkej téme o tom, ako vyberať fotoaparát nielen na dovolenku, ale i pri téme o aktuálnych akciách operátorov. Mráz po chrbte vám prejde aj po prečítaní známej rubriky Flame. Určite však neprehliadnite ani reportáž z chladného Londýna, kde Samsung ukázal svoje najnovšie hračky. Ochladiť sme sa boli aj na mori v neďalekom Slovinsku s BMW. To vám bola zima... Totálny mráz po chrbte s následným zaliatím horúčavy vás určite neobíde ak správne odpoviete na tri jednoduché otázky a vyhráte najnovší HTC One v súťaži čísla!

K poriadnemu oddychu patrí
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Techbox)

Na zahriatie si zas pozrite testy horúcich noviniek tohto leta, ako napríklad špičkový Olympus PEN E-P5, vodeodolný tablet Xperia Tablet Z, nápomocný Samsung GALAXY Note 8.0, premyslený Fujifilm X20 či megalomanský Samsung GALAXY Mega 6.3. Tým však množstvo horúcich testov noviniek nekončí. Poriadne vás určite zahreje aj nekompromisný súboj lacnej zrkadlovky a miniatúrneho CSC fotoaparátu. Tipnite si, ako súboj dopadol. Na prevetranie hlavy nepadne nič lepšie ako ostrý Ford Focus ST, na bádanie sa zas hodí nové Hyundai Sansta Fe. Aby ste sa nestratili, nezabudnite si GPS. Vyskúšali sme si GPS pre cyklistov. Jednoduché, ale praktické. Ak patríte medzi domasedov a náruživých hráčov PC hier, určite mrknite okom aj na test nových Logitech herných periférií. Vyzerajú skvele! Ešte krajšie sú ale tri TV novinky od Philipsu, LG a Sony v redakčnej obývačke. Proste nudiť sa s najnovším vydaním časopisu TECHBOX 7-8/2013 ani počas letných dní určite nebudete!

K poriadnemu oddychu patrí
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Techbox)

Horúco-mrazivé vydanie časopisu TECHBOX 7-8/2013 nájdete v každom dobrom stánku, hypermarkete či na čerpacích staniciach len za 1,90 €. Ak radi čítate časopisy elektronicky, stačí si stiahnuť čítačku Wooky a aktuálne elektronické vydanie časopisu TECHBOX, ktoré stojí len 1,60 €. Máte ho tak vždy so sebou vo svojom notebooku, tablete či smartfóne.

K poriadnemu oddychu patrí
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Techbox)

TIP: Stiahnite si unikátny PDF časopis TECHBOX Android Špeciál  úplne zadarmo!

​-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu