Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dvojica počas zásnub zažila šok: Stretli Bona, dal im takéto rady do života!

Mladí snúbenci dostali radu od Bona Zobraziť galériu (3)
Mladí snúbenci dostali radu od Bona (Zdroj: YouTube)

DUBLIN - Muž žiada svoju milú o ruku, všetko do detailov naplánuje, prichystá si celý ansámbel a nakoniec sa stane niečo, čo to všetko zatieni. Na deň zásnub dvojica z Írska nikdy nezabudne, svojou prítomnosťou im ho totiž okorenil samotný Bono.

Cliff Henry chcel, aby deň, kedy požiada o ruku svoju detskú lásku, bol čo najkrajší. To sa mu aj podarilo. Počasie bolo krásne, slniečko svietilo, jednoducho všetko mu hralo do karát. Priateľku zobral na známy kopec Killiney Hill nad Dublinom, pričom ich sprevádzal aj tím filmárov. Vraj niečo testoval do práce.

Fiona vôbec netušila, že je to všetko naaranžované kvôli nej. Keď vyšli hore, začala známa pouličná kapela Keywest hrať Fioninu obľúbenú pesničku "On Raglan Road". Poprosil ich o to práve Cliff. Uprostred pesničky si zrazu kľakol a vytiahol prsteň. Otázku "vezmeš si ma" musel priateľke položiť až dvakrát, pretože dievčina bola najprv tak prekvapená, že sa nezmohla na slovo.

Dvojica počas zásnub zažila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Potom predsa len povedala áno a šťastný párik sa objal a pripil si šampanským. Ich radosť bola o to väčšia, že na Killiney Hill narazili na slávneho speváka Bona, ktorý tiež pochádza z Dublinu. Bol sa tam prejsť so svojou stredoškolskou láskou a manželkou Ali. Nenechal si ujsť tento jedinečný moment v živote mladých ľudí a adresoval im aj zopár múdrych slov. "Nerobte to, v žiadnom prípade do toho nechoďte," zažartoval, no potom už s vážnejšou tvárou dodal: "Manželstvo je akt totálneho šialenstva. Je to, ako keby ste zoskočili z vrchu Killiney Hill a potom zistíte, že vlastne viete lietať."

Dvojica počas zásnub zažila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Video so zásnubami sa po zverejnení okamžite stalo hitom. Zrejme k tomu dopomohla aj prítomnosť speváka kapely U2, ktorý sa momentálne stále zotavuje zo zranení z minulého novembra. Tie utrpel po zrážke s iným cyklistom v newyorskom Centrálnom parku. Na viacerých miestach si pri tom zlomil hornú končatinu a taktiež utrpel fraktúru ľavej očnej jamky, lopatky a ľavého lakťa. Uzdravovanie prebieha pomalšie a komplikovanejšie než spočiatku predpokladal a dokonca je možné, že už nikdy nebude môcť hrať na gitare.

Zásnuby a Bono

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu