Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Babka (77) drsňáčkou: Hlavu si nechala potetovať penismi

Isobel ako dôchodkyňa rozhodne nevyzerá Zobraziť galériu (5)
Isobel ako dôchodkyňa rozhodne nevyzerá (Zdroj: internet)

STEVENAGE - V 77 rokoch väčšina jej rovesníčok štrikuje vnukom svetre alebo, ak im to zdravie dovolí, okopáva záhradku. Isobel Varleyová je ale iná. Od svojich kamarátok má veru poriadne ďaleko, čo vidno už na prvý pohľad. Svoje telo totiž premenila na chrám tatérskeho umenia. A navyše nie príliš slušného.

Isobel sa k tetovaniu dostala pomerne neskoro. V osemdesiatych rokoch minulého storočia sa bola pozrieť na jednom festivale tohto zamerania a zrazu zistila, že ju to priam fascinuje. Krátko nato si dala spraviť svoju prvú kerku. Dnes jej telo pokrýva takmer dvesto najrôznejších motívov, z ktorých mnohé sa dajú označiť ako mládeži neprístupné. Napríklad na hlave má vytetovaných niekoľko penisov.

Babka (77) drsňáčkou: Hlavu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)

"Bolo to úplne šialené. Nevedela som, čo mi tatér kreslí na hlavu. Keď som sa potom pozrela do zrkadla, skoro som odpadla. Teraz radšej nosím parochňu, lebo by zrejme dosť ľudí zostalo pohoršených," hovorí milovníčka extravagancie, ktorá obľubuje aj piercingy.

Babka (77) drsňáčkou: Hlavu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)

Isobel je aj vo svojom pokročilom veku veľmi aktívnou dôchodkyňou. Cestuje po svete a ukazuje ľuďom svoje tetovania, ktoré ju dostali aj do Guinessovej knihy rekordov. Jej meno dominuje v kategórii Seniorka s najväčším počtom tetovaní na svete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu