Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kontroly nevýhodných pôžičiek stále pokračujú! Ušetrite aj vy kopec peňazí

Kontroly nevýhodných pôžičiek stále pokračujú!
Kontroly nevýhodných pôžičiek stále pokračujú!

Ľudia častokrát minú veľa peňazí úplne zbytočne a paradoxné je, že vlastne ani netušia, za čo ich minuli. Patríte aj vy k ľuďom, ktorí majú úver alebo pôžičku a nepoznáte ani svoj úrok alebo výšku mesačných splátok? Viete o tom, že ročne, doslova, zahodíte možno aj niekoľko stoviek eur?

Od mája v OTP Banke prebieha veľká bezplatná kontrola nevýhodných pôžičiek a pre veľký záujem je akcia predĺžená až do konca augusta. Bankoví špecialisti na počkanie kontrolujú klientom iných bánk, lízingových či nebankových spoločností ich pôžičky, radia im ako ušetriť, ale čo je hlavné - priamo na mieste im ponúknu lacnejšiu pôžičku, bez poplatku, na vyplatenie tej starej. Ročná úspora klienta pri refinancovaní starej pôžičky alebo lízingu môže pritom hravo pokryť napríklad náklady na vianočné darčeky pre celú jeho rodinu, čo už je položka, pri ktorej sa neoplatí váhať.

Klient, po krátkej analýze s bankovým špecialistom, môže teda získať výhodnejšiu pôžičku s nižším úrokom až do 3,2 % ročne oproti úrokovej sadzbe splácaných pôžičiek. Navyše, ak tak urobí do 31. augusta 2013, získa prémiu 33 € priamo na účet v OTP Banke.

“Službu refinancovať nevýhodnú pôžičku z inej banky je možné využiť aj na vyplatenie nevýhodných pôžičiek z nebankových spoločností, na ktorých klient častokrát preplatí stovky eur. Táto ponuka je na Slovensku ojedinelá a sme radi, že môžeme našim potenciálnym klientom ušetriť zbytočné náklady. Navyše celý proces schválenia a získania pôžičky je v našej banke úplne bezplatný a novému klientovi sa za dôveru odvďačíme mimoriadnou prémiou 33 €, ktorú môže použiť na čokoľvek!“ povedala vedúca produktového oddelenia OTP Banky Zdenka Dobreová.

Na záver len dodáme, že ponuka banky je limitovaná a celá akcia je naplánovaná len do 31. augusta, alebo do odvolania. Preto, ak máte pôžičky z iných bánk, lízingových alebo nebankových spoločností, neváhajte a dajte si urobiť čo najskôr ich bezplatnú kontrolu v ktorejkoľvek pobočke OTP Banky. Vlastný informatívny prepočet si môžete urobiť aj na internetovej stránke www.kontrolauverov.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu