Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievčinu (20) ničí záhadná choroba: Plače krv a strašne trpí

Yaritza dúfa, že jej čoskoro pomôžu Zobraziť galériu (2)
Yaritza dúfa, že jej čoskoro pomôžu (Zdroj: YouTube)

PURRANQUE - Lekári v Čile si nevedia rady s dvadsaťročnou dievčinou, ktorá plače krv. Deje sa tak odvtedy, čo ju od začiatkom tohto mesiaca postihlo neznáme ochorenie. Pacientka pri tom pociťuje neznesiteľnú bolesť.

Krvavé slzy znepríjemňujú život Yaritze Olivovej už niekoľko týždňov. Lekár jej predpísal očné kvapky, aby sa jej uľavilo od bolesti. Odborníci sa teraz snažia prísť na to, čo je príčinou nezvyčajného stavu. Údajne nejde o žiadny zápal ani infekciu oka.

Dievčinu (20) ničí záhadná
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Možným vysvetlením je zriedkavé ochorenie zvané haemolacria, ktorého symptómom je práve prítomnosť krvi v slzách, informoval portál metro.co.uk. Odborníci o ňom vedia len veľmi málo a nepoznajú jeho príčinu. Haemolacria môže byť príznakom ďalších chorôb, ako napríklad nádor v slznom aparáte alebo rôzne choroby krvi.

Rodičia chcú Yaritzu poslať k špecialistom, na to však nemajú peniaze. Poprosili preto verejnosť, aby, keď môže, im na potrebné vyšetrenia prispela. "Prosím, položte si ruku na srdce, vcíťte sa do našej situácie a pomôžte mojej dcére," povedal jej otec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu