Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Vydesení cestujúci: Na stanici ich obchytkával naháč s "afrom" na hlave!

Polícia už pozná identitu zvhrlíka Zobraziť galériu (2)
Polícia už pozná identitu zvhrlíka (Zdroj: YouTube)

SAN FRANCISCO - Cestujúci metra v kalifornskom San Franciscu zažili nedávno poriadny šok. Na stanici totiž pobehoval naháč, ktorý ich poriadne vydesil, pretože obťažoval okoloidúce ženy. Podľa najnovších informácií ide o nelegálneho imigranta, ktorému teraz hrozí vyhostenie.

Vidieť obnaženého muža s bláznivým afroúčesom je asi to posledné, čo by väčšina z nás chcela vidieť ráno počas cesty do práce či do školy. Obyvatelia San Francisca sa mu ale koncom mája nevyhli. Takýto úkaz na nich čakal vo vestibule stanice metra.

Mladík bez kúska oblečenia najprv len pobehoval okolo, potom však začal obchytkávať ženy, ktoré v panike vzali nohy na plecia. Medzitým ukázal, že je zdatný gymnasta, keď rozťahoval nohy spôsobom, akoby bol z gumy.

Vydesení cestujúci: Na stanici
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Muža po chvíli zadržala privolaná policajná hliadka. Neskôr vyšlo najavo, že ide o dvadsaťštyriročného Yeinera Pereza. Jeho prípadom sa momentálne zaoberajú imigrační úradníci, ktorí rozhodnú o tom, či bude deportovaný do rodnej krajiny. Perez musí dovtedy nosiť na členku elektronický náramok, ktorý monitoruje jeho pohyb, uviedol portál sanfrancisco.cbslocal.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu