Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalší "luxusný" hit v Hitlerovom podaní: Slováci sa rehocú na tutovom remixe!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Spevácky hit hviezdičky Carly Rae Jepsen s názvom Call Me Maybe má na YouTube už výše 450 miliónov zhliadnutí a stále ho môžeme počuť aj v rádiách či z rôznych televíznych hudobných staníc. Od jeho zverejnenia sa stal predmetom viac či menej vydarených remixov, ale jeden z nich je naozaj niečím špeciálny. Spojenie krehkej a veselej melódie so zábermi z kultového filmu Pád Tretej ríše, v ktorom sa Adolf Hitler slovami presne triafa do rytmu, si obľúbili tisíce fanúšikov. Slovákov nevynímajúc.

Kanadská speváčka Carly Rae Jepsen (27) určite vo svojich začiatkoch ani len netušila, ako veľmi jej hit Call Me Maybe nadchne poslucháčov. Pokým niektorí si song s veľmi jednoduchým textom pospevovali stále dookola, iní ho mali plné zuby a vypínali rádiá hneď, ako ho počuli hrať asi 250-krát za sebou.

Tak či onak mnohých inšpiroval k viacerým prerábkam a jedna z nich sa iba nedávno ocitla aj na YouTube a ľudia ju veľkom začali zdieľať aj na sociálnych sieťach. Užívateľ s nickom Deficere2 si dal tú námahu, že hudobnú stopu spojil so zvukovým a vizuálnym materiálom z filmu Pád Tretej ríše, v ktorom nacistický vodca úporne gestikuluje a šteká nahnevané slová na svojich spolupracovníkov a podriadených.

Hitler - Call Me Maybe

Zdá sa, že vydarený remix oslovil veľké množstvo nadšencov, ktorým vôbec neprekáža robiť si srandu z Hitlera a vnímajú hlavne zábavnú stránku veci. Aj čierny humor je totiž humor a Slováci a Česi na Facebooku nešetria komentármi plnými chvály. "Roztrhalo ma to od smiechu," napísal Lukáš. "Omnoho lepšie ako originál," dodal Pavel.

Nejde však o prvú podobnú prácu, v ktorej si posvietili práve na Hitlera. Už predtým sa na internete objavili aj iné hity. Napríklad spojenie s piesňou LMFAO - Party Rock Anthem alebo Gangnam Style od rappera PSY.

Hitler - Party Rock Anthem

Hitler - Gangnam Style Parody

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu