Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto musíte vidieť: Blonďatá Češka vo VIDEU radí, ako si zväčšiť prsia!

Dominika vie, po čom ženy túžia.
Dominika vie, po čom ženy túžia. (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Známa česká blogerka Dominika Myslivcová prezradila svojim fanúšičkám, ako si zväčšiť prsia o dve veľkosti iba za tri minúty. Stačí zopár kozmetických prípravkov a pokojne môžete zabudnúť na pchanie ponožiek do podprsenky. Má to však jeden háčik, pokým niektorým sa video manuál páči, iní si z neho poriadne uťahujú.

"Mám pre teba tip, ktorý určite ešte nepoznáš. Jednoducho si prsia nakreslíte tak, aby vyzerali čo najväčšie," prezradila svoj recept blonďatá Barbie a dievčatám odporučila, že po tom zákroku nemusia už chodiť ani na operácie. Aj bez silikónu sa vraj dajú spraviť z trojok päťky. A to iba vďaka triviálnym šiestim krokom.

Najprv si treba prsia olemovať svetlejším korektorom. Potom naniesť tmavý mejkap a vytvoriť 3D efekt. Nasleduje zásah štetca s hnedými očnými tieňmi a opäť svetlý korektor medzi prsia. Potom ešte treba zmatniť povrch pokožky púdrom a nakoniec si ich natrieť krémom alebo olejom.

Celý postup Dominika samozrejme predvádza na sebe a svojich prednostiach, ktoré kypia z rozopnutej bundičky. Neprajníci si však z dievčaťa robia posmech. "Nie je nič lepšie ako mať tričká špinavé od makeupu," napísala Mia. "Nooo ja som tento tutorial videla prvýkrát u Drag Queen: D a tie to fakt potrebujú: D Ale dievčatá ..... takže chalan zloží podprsenku, zotrie makeup a nenájde nič ...," znie ďalší skeptický komentár.

Nehovoriac o tých, ktoré sa navážajú do blondínkinej afektovanosti a uťahujú si z nej otázkami typu: "Dá sa týmto spôsobom zväčšiť aj penis?"

Ako si zväčšiť prsia

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu