Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nočná mora naživo: VIDEO potkana, ktorý chodí do bytu cez záchod!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: int)

LONDÝN - Chovať potkana ako domáceho miláčika nie je až také nezvyčajné, ale nikto by asi nechcel, aby sa mu po byte ponevieralo zviera priamo z kanalizácie. Jedna londýnska rodina však dlhé mesiace prežívala hororovú scénu, kedy v ich dome "strašil" hlodavec a oni nevedeli zistiť, ako sa k nim dostal. Nakoniec objavili jeho prístupovú cestu, vyliezal priamo zo záchoda.

Margaret (59) a Keith (67) Woodsovci z južného Londýna prežívali od októbra minulého roka krušné chvíle. Deväť mesiacov sa v ich byte objavoval potkan, ktorého sa nevedeli zbaviť. Ich dcéra zistila, že vylieza z toalety a hlavu zo záchodovej misy vystrkuje takmer každý deň. Nezvaný hosť činil svoje návštevy tak dlho, že dokonca dostal aj meno Roland.

Margaret pre Cascade News uviedla, že rodina sa bojí chodiť na záchod a na pomoc si v marci privolala aj vodárne, ale tie tri týždne na ich žiadosť nereagovali. Napokon sa predsa len rozhýbali k činu a minulý týždeň urobili kamerový prieskum kanalizácie. Aj bez neho by však zistili, že si Woodsovci nevymýšľajú, keďže jeden potkanov pokus majú nakrútený na videu.

Hovorca vodárenskej spoločnosti uviedol, že kanalizačná sieť funguje tak, ako má a vykonali dôkladné vyčistenie po celom pozemku. Okrem toho rozmiestnia aj jed, ktorý by mohol zákazníkov zbaviť problému.

Podľa odborníka na hlodavce Davida Crossa je takýto výskyt stále zriedkavý, ale v posledných rokoch už videli viac podobných prípadov. Potkany sú vraj totiž geniálny druh, ktorý urobí čokoľvek, čo je v jeho silách, aby si zabezpečil prístup k potrave. Informoval britský portál metro.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu