Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Čaká nás horúci víkend s tridsiatkami: Pozor na bazény!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Všetci milovníci leta sa môžu tešiť na nadchádzajúci víkend. Tí, ktorí majú radšej chladnejšie počasie, by sa však mali pred páliacim slnkom radšej skryť niekde do tieňa. Podľa Slovenského hydrometeorologického ústavu nás totiž čakajú 30-tky!

Dnes bude prevažne polooblačno, v horských oblastiach miestami oblačno ojedinele aj s prehánkami a búrkami. Najvyššia denná teplota vystúpi na 24 až 29, na Kysuciach, Orave, v Liptove a na Spiši okolo 22 stupňov. Fúkať má severozápadný až severný vietor do 4 m/s (15 km/h), na juhozápade miestami 4 až 7 m/s (15 až 25 km/h).

V sobotu si užijeme prevažne oblačné počasie a miestami občasný dážď, prehánky, ojedinele aj búrky. Cez deň však budú od západu zrážky ubúdať a oblačnosť sa zmenší. Nočná teplota klesne na 16 až 11, denná sa vyšplhá na 22 až 27 stupňov. Zafúka len slabý až mierny premenlivý vietor do 5 m/s (20 km/h).

V nedeľu cez deň bude časom zväčšená oblačnosť a ojedinele prehánky a búrky. Nočná teplota sa má pohybovať okolo 16 až 11, denná vzduch vyhreje na 25 až 30, na Kysuciach, Orave, v Liptove a na Spiši miestami okolo 23 stupňov. Opäť nás čaká slabý až mierny premenlivý vietor do 5 m/s (20 km/h).

A na záver ešte jedno upozornenie. Ak sa chystáte k vode alebo len na záhradu do bazéna, dávajte si pozor, prehnaná odvaha je zradná a mohli by ste dopadnúť ako títo nešťastníci vo videu.

Bazénové nehody

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu