Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najlepšie VIDEÁ týždňa: Kočíkujúci pes, tip pre ocinov a dramatické pristávanie!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: liveleak)

BRATISLAVA - Na doplnenie pozitívnej, hoci miestami trochu škodoradostnej energie pred víkendom, vám ponúkame zopár zaujímavých videí, ktoré si návštevníci portálu LiveLeak tento týždeň najradšej pozerali. Niektoré z nich pobavia viac, iné možno menej, ale každé z nich má niečo do seba a všetci si nájdu tú svoju "šálku kávy".

Tip pre tatinov

Ak máte starosti s tým, ako vysušiť svojmu dieťaťu vlasy a ešte mu aj urobiť pekný účes, nechajte sa inšpirovať týmto ocinom, ktorý dokázal svojej dcérke vykúzliť dokonalý konský chvost pomocou vysávača. Nápaditosť mu rozhodne nechýba a výsledok je skvelý.

Tip pre otcov

Pes tlačí kočík

Určite nie je jediný na svete, ale nadanie mu nemožno uprieť. Psík dokáže nielen tlačiť kočík, ale aj jazdiť na skateboarde.

Pes kočíkuje

Nečakaný úlovok

Rybačka s "malým" prekvapením. Pokým niekto je rád, ak sa mu na háčik nastokne aspoň maličký úlovok, iní by možno boli radšej, keby netúžili po žiadnom rekordnom exemplári. Mohlo by sa im to vypomstiť.

Nečakaný úlovok

Nulová viditeľnosť

Najprv to vyzerá, že hladkáme pristátiu lietadla nič nebráni. Ale to iba do chvíle, kedy sa pár metrov pred letiskom dostane stroj do takej hmly, že nevidno naozaj nič. A tu už ani bežiace stierače nepomôžu.

Nulová viditeľnosť

Cola Fail

Následky vhodenia Mentosu do koly pozná už snáď každý, ale zámer sa v takýchto prípadoch môže vždy zvrhnúť. Pozrite si, kto si to odniesol tentokrát.

Cola fail

Záchrana líšky

Ako sa hlava malej líšky ocitla v sklenom väzení, zábery neukazujú, ale Rusi, ktorí jej pomohli, mali veľmi svojský názor na jej "neslušné" správanie. To, že im nepoďakovala, štavnato okomentovali.

Záchrana líšky

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu