Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nádejnú herečku (†18) trápila silná migréna: Dostala záchvat a zomrela

Leah Pearsonová
Leah Pearsonová (Zdroj: realitatea.net)

BARNSLEY - Celý život mala pred sebou. Osemnásťročná Britka však pred dvoma týždňami náhle zomrela. Zabil ju nádor na mozgu, o ktorom si lekári mysleli, že je to len migréna. Mladá herečka, o ktorej sa hovorilo, že to raz mohla dotiahnuť ďaleko, sa tak pred kamery už nikdy nepostaví.

Leah Pearsonová zomrela len pár hodín po tom, čo svojej mame Haley popriala všetko najlepšie k narodeninám. Po raňajkách jej totiž prišlo zle a dostala záchvat. Po prevoze do nemocnice šlo všetko už veľmi rýchlo. Dievčina prekonala ešte ďalších niekoľko záchvatov a nakoniec zomrela, uvádza portál tn.cz.

Príčinou smrti bola rakovina. Leah sa už od novembra sťažovala na prudké bolesti hlavy, čo jej lekár odbil slovami, že ide o obyčajnú migrénu. Lenže v skutočnosti jej v hlave rástol nádor, čo doktori zistili až v marci. Tínedžerka sa ale ukázala ako veľká bojovníčka a ťažkej chorobe sa nepoddávala až do poslednej chvíle. Krátko pred svojou smrťou napísala na Facebook:"Rakovina, pobozkaj mi môj veľký šťavnatý zadok! Porazím ťa!

Ožarovanie a chemoterapia ale bohužiaľ nezabrali a dievčina zákernému ochoreniu podľahla. Jej matka sa psychicky zrútila. Rodina teraz plánuje zorganizovať benefičnú akciu, ktorej výťažok poputuje na výskum rakoviny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu