Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Pošlite ocka na Deň otcov „na jedno“

Pošlite ocka na Deň otcov „na jedno“ Zobraziť galériu (2)
Pošlite ocka na Deň otcov „na jedno“ (Zdroj: Oreo)

Už ste počuli o tom, aby mamičky dobrovoľne posielali oteckov do baru „na jedno“? Nie to nie je omyl ani náhodou. Hovoríme o jednom špeciálnom bare len pre oteckov, kde miesto studeného pivka čapujú čerstvé mlieko a namiesto utopencov servírujú sušienky. Sen všetkých mamičiek sa stal realitou. Mamičky, odmeňte ockov za celoročné nasadenie a vyžeňte 16. júna ich „na jedno“. Vôbec sa nemusíte báť, ak ich vypije viac!

Všetko najlepšie, oci!

Deň otcov je hlavne o našich obetavých a milovaných ockoch, preto v jednom nemenovanom bare pripravili špeciálne prekvapenie pre oteckov – milovníkov piva. Správne  vychladené pivko vymenili za čerstvé mlieko. Reakcie oteckov, keď im čašníci miesto oroseného piva priniesli krígeľ studeného mlieka a k tomu sušienky, boli vtipné! Mnohí pivári len nechápavo krútili hlavou, iní si bez zaváhania a s chuťou odpili a vyskúšali aj známy Oreo rituál Otoč, oblíž, omliekuj!, ktorý na ich prekvapenie naozaj funguje. Neveríte? Pozrite si video a zabavte sa s nami.

Skvelý nápad je súčasťou kampane značky Oreo, ktorá prostredníctvom virálnej kampane, špeciálneho TV spotu a unikátnej stránky www.VsetkoNajlepsieOci.sk podporuje Deň otcov. Cieľom komunikácie je upozorniť na 16. jún, ktorý je venovaný otcom a inšpirovať rodiny k častejšiemu a pohodovejšiemu tráveniu spoločného voľného času. Na stránke môžete podporiť aj online petíciu za zavedenie sviatku medzi významné dni. Okrem možnosti podporiť unikátnu myšlienku nájdete na stránke tipy na rodinnú zábavu a dozviete sa aj ako prežívajú rodičovstvo známi ockovia ako Maroš Kramár, Igor Timko, alebo Laci Strike. Zapojte sa aj do súťaže o skvelé darčeky pre ocka.

Skvelý darček pre najlepšieho otecka

Oreo pripravilo skvelý darček pre obetavých oteckov – špeciálny kufrík, v ktorom nájdu dve 176g balenia sušienok Oreo a dokresľovacie prianie ku Dňu otcov. Zabavte sa s deťmi a pripravte ockovi originálne želanie, vďaka ktorému bude jeho deň naozaj výnimočný. Oslavujte 16. júna s ockom a zabávajte sa celá rodina!

Viac na www.VsetkoNajlepsieOci.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu