Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Maturantku (18) nechceli pustiť na školský ples: Mala priveľké prsia!

Brittany v
Brittany v "zakázaných" šatách. (Zdroj: komo news)

WASHINGTON - Brittany Minderová (18), ktorá študovala na škole vo Washingtone, sa už mesiace vopred tešila na večierok, ktorý znamenal koniec jej stredoškolských čias. Keďže na ňom chcela vyzerať naozaj dobre a šik, svoje spoločenské šaty si bola kúpiť až v Kanade. Keď však prišla na ples, personál ju odmietol vpustiť dnu s tým, že sú príliš vyzývavé a odhaľujú priveľa.

Školský poriadok zakazuje oblečenie, ktoré vystavuje obnažený "dekolt, brucho a spodnú časť chrbta." Podľa Brittany je však toto pravidlo pre ňu nespravodlivé, pretože len veľmi ťažko ukryje svoje veľké prsia.

"Mám pocit, že to urobili kvôli tomu, že mám väčší hrudník. Odhaľuje viac, ale nemôžem s tým naozaj nič robiť," prezradila nešťastná tínedžerka.

Rovnako nahnevaný ako ona, zostal aj jej otec Gary: "Dievča ako Brittany by nemalo ísť tancovať v nejakom vreci iba preto, že má väčšie prsia. Je to smiešne." "Nie všetky ženy majú rovnakú postavu a nemôžete porovnávať golfovú loptičku s grapefruitom," dodala jej matka Kim.

Brittany napokon povolili vstup na ples, ale až po tom, čo si zahalila dekolt šatkou. Vydržala tam však iba polhodinu, pretože podľa jej slov pre ňu celý večierok stratil kúzlo. "Po tom všetkom, čo sa stalo, som sa tam necítila dobre. Dôležitá noc môjho života bola zničená a neexistuje spôsob, ako by som to mohla vrátiť späť," dodala na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu