Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Novodobý Rambo: Egypťan má najdesivejšie svaly, v obvode 78 cm!

Novodobý Rambo Zobraziť galériu (3)
Novodobý Rambo (Zdroj: damncoolpictures.com)

LONDÝN - Ismail Moustafa z Egypta svoje svaly miluje. S ich posilňovaním začal ešte ako tínedžer a odvtedy sa neustále zväčšujú. Mnohí jeho telo obdivujú, ale nájdu sa aj takí, ktorým je odporné a slúži im ako terč posmeškov.

Už to má aj na papieri! Dvadsaťštyriročného Egypťana tento týždeň oficiálne uznali za muža s najväčšími, a podľa mnohých aj najdesivejšími, bicepsmi na svete. V obvode merajú úctyhodných 78 centimetrov. Pri príležitosti predstavenia nového vydania Guinessovej knihy rekordov mladík prezradil recept, ako sa k nim dopracoval.

"Jem veľa kuracieho mäsa, steakov a rýb. Okrem toho denne vypijem asi tri litre proteínových nápojov. A samozrejme pravidelne cvičím," povedal Ismail, ktorý sa venuje kulturistike od svojich štrnástich rokov.

Novodobý Rambo: Egypťan má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: damncoolpictures.com)

Nie každému sa však páčia prednosti, ktorými Moustafa disponuje. Abnormálne veľké bicepsy pôsobia neprirodzene a niektorým dokonca pripomínajú známu kreslenú postavičku Pepeka námorníka. "Je to zábavné, pretože ja, na rozdiel od neho, neznášam špenát," dodáva so smiechom svalnatý rekordman.

Novodobý Rambo: Egypťan má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: damncoolpictures.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu