Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexi moderátorka ukázala divákom prsia: Vyhrala 100 dolárov!

Jenny McCarthyová rozhodne nepôsobí aj usadlá mamička.
Jenny McCarthyová rozhodne nepôsobí aj usadlá mamička. (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Americká modelka, herečka, spisovateľka, aktivistka a bývalá milenka Jima Carreyho Jenny McCarthyová (40) opäť predviedla svoj zmysel pre exhibicionizmus. Vo svojej televíznej šou si pred členmi štábu, hosťami a samozrejme divákmi vyhrnula oblečenie aj podprsenku a ukázala, čo sa pod nimi skrýva.

McCarthyovej ako impulz k obnaženiu sa stačil návrh amerického rappera Lil Jona, ktorý urobil blondínke zjavne ponuku, aká sa v tejto brandži neodmieta. "Dám ti 100 dolárov, ak predvedieš svoje prsia všetkým, čo sú tu," vyzval rapper štíhlu Američanku, ktorá má aj v štyridsiatke čo ukázať.

McCarthyová na jeho výzvu nereagovala nijako ostýchavo a s úsmevom sa postavila, vytiahla top, podprsenku a na malú chvíľu predviedla svoje prednosti. Pobavenie z tváre jej nezmizlo ani na okamih a Jon musel uznať, že výhru si zaslúži.

Jenny McCarthy pózovala pre Playboy v roku 1993. Neskôr sa stala Playmate roka. Blondína tým odštartovala svoju televíznu a filmovú kariéru, v rámci ktorej si zahrala vo viac ako tridsiatich filmoch, seriáloch a televíznych reláciách. Objavila sa napríklad v horore Vreskot 3 (2000), komédii Scary Movie 3 (2003) či v seriáloch Dva a pol chlapa (2003) a Volajú ma Earl (2005).

McCarthy má z manželstva s hercom a režisérom Johnom Mallorym Asherom jedenásťročného autistického syna Evana Josepha. Nie je však z tých, čo by sa nechali osudom vyviesť z miery. Ani rozchod s Jimom Carreym dlho neľutovala. O pol roka na seba prezradila, že je majsterkou v sebaukájaní.

„O sebauspokojovaní a o tom, ako sa o seba v tomto smere dobre postarať, viem naozaj veľmi veľa,“ nechala sa počuť bez štipky ostychu. Ako totiž z jej ďalších slov vyplynulo, masturbovanie považuje za svojský druh umenia, pre ktorý sa rozhodne nemieni hanbiť: „Milujem sex, som v tom jednoducho poriadne šikovná.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu