Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Študentka počas osláv maturít ukázala sexi telo!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

MOSKVA - Úspešné ukončenie maturitných skúšok je rozhodne dôvodom na oslavu, ale niektorá mládež sa už nevie zmestiť do kože. Je to aj prípad mladej dievčiny z ruského mesta Naberezhnye Chelny, ktorej polonahé fotografie sa ocitli na internete.

Verejné absolventské oslavy z 25. mája prebehli podľa portálu lifenews.ru vcelku v pokojnom duchu až na jeden medializovaný prípad, ktorý sa na sociálnych sieťach rozšíril ako blesk. Jedna zo študentiek sa nechala nafotiť na ulici iba v spodnej bielizni a samodržkách, pričom v rukách ešte zvierala školskú uniformu. Nezdá sa, že by pôsobila veľmi plachých dojmom.

Študentka počas osláv maturít
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Starosta mesta Vasil Shayhraziev už po dievčati vyhlásil pátranie, ale zatiaľ na jeho výzvu nikto nezareagoval. Podľa jeho slov by sa radšej malo prezentovať na nejakých súťažiacich krásy, ak si myslí, že na to má, ako sa v pripitom stave nechať fotiť len tak v meste. Účastníkov diskusie na sociálnych sieťach zároveň požiadal, aby upustili od komentovania incidentu a snímky vymazali.

Študentka počas osláv maturít
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Mestskí úradníci však tvrdia, že vo všeobecnosti bol tento rok oproti vlaňajšku pokojnejší a ulicami sa nepotĺkalo až tak veľa opitých oslávencov. V súvislosti s pravidelne sa opakujúcimi výtržnosťami však starosta uvažuje nad prísnejšími kontrolami alkoholu u tínedžerov.

Rusi však nie sú jediní, ktorí musia riešiť takýto prípad. Minulý rok podobný škandál vypukol na Ukrajine, kedy si iba 17-ročná Anastasia Fomenková prišla po vysvedčenie v krátkych čiernych priehľadných šatách, pod ktorým presvitala spodná bielizeň aj pančuchy. Celý tento svoj výber ošatenia doplnila červenými topánkami s vysokými podpätkami. Jej lascívne oblečenie pobúrilo nielen prítomných na slávnostnom ceremoniáli, učiteľov ale aj širokú verejnosť.

Študentka počas osláv maturít
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: comments.ua)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu