Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po 5 rokoch bádania vedci potvrdili: Mýtický tvor naozaj existuje, tu je ich VIDEO!

Zábery z Pensylvánie Zobraziť galériu (3)
Zábery z Pensylvánie (Zdroj: YouTube)

TEXAS - Tím amerických vedcov strávil päť rokov pátraním po dôkazoch existencie mýtického tvora, ktorého ľudia nazývajú Yeti, Bigfoot, Sasquatch alebo jednoducho snežný muž, a prišli s pozitívnymi výsledkami. Podľa nich nejde o žiadny výmysel, čo majú dosvedčovať aj vzorky DNA a rôzne videá. Tento výskum ich vyšiel v prepočte na cca 360-tisíc eur.

Dr. Melba Ketchum, kvalifikovaný veterinár a vedúci tímu, zdôraznil, že ide o "seriózne štúdium". "Nielen, že DNA dokazuje jeho existenciu, ale videl som ho na vlastné oči. Ide o istý druh ľudskej bytosti, resp. kríženca človeka," uviedol Ketchum pri odhalení výsledkov projektu Genome Sasquatch v Texase.

Jedným z tých, ktorí tvrdia, že lesného muža videli, je aj John Stoneman (57), ktorý išiel pred dvomi týždňami spolu so svojou priateľkou v aute, keď zbadali záhadné postavy pohybujúce sa medzi stromami, asi 200 metrov od nich.

"Som skeptik, ale medveď to určite nebol. Ramená mali širšie a pás užší, medveď je naopak väčší v páse a má iné držanie tela. Títo stáli ako človek, ako Bigfoot. Mohli byť vysoké vyše dva metre," uviedol lesník, ktorý spomalil svoje vozidlo a tvorov v Kinzua State Park v Pensylvánii nafotil.

Po 5 rokoch bádania
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: huffingtonpost.com)

Po 5 rokoch bádania
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: huffingtonpost.com)

Počas oznámenia výsledkov bádania vedci z Sasquatch Genome Project publikovali aj zábery iného tímu, ktorý tvrdí, že má definitívne video a DNA dôkaz nepolapiteľného snežného muža. Dr. Ketchum uviedol, že majú najmenej jednu vzorku tkaniva z Bigfoota. Dodal, že časti DNA z krvi a vzoriek chlpov sa nepodobajú na žiadny známy druh.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu