Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Toto si nemôžete nechať ujsť: Cvičenie vonku na Kuchajde s osobným trénerom zadarmo už túto sobotu!

Oliver Poór vás zoberie do parády.
Oliver Poór vás zoberie do parády.

BRATISLAVA - Vezme vás do parády! Projekt bebevyzva.sk prichádza priamo za vami. Už túto sobotu sa môžete zapojiť do spoločného cvičenia, ktoré povedie osobný tréner Oliver Poór. Pre všetky aktívne dámy sú pripravené cenné rady a odmeny. Začíname 22. júna presne o 10:00 hodine pri bratislavskom jazere Kuchajda. Nenechajte si ujsť túto výnimočnú príležitosť! Okrem cvičenia s trenérom je pripravený bohatý program spojený s otvorením Kultúrneho leta na Kuchajde, ktorý pripravuje Miestny úrad Bratislava Nové mesto.

Minulý utorok sme vám priniesli hodnotný rozhovor s Oliverom Poórom, ktorý nájdete TU. Osobný tréner okrem iného prezradil tiež to, že najlepším štartom do nového dňa je pohyb. O rannom cvičení sa ľahko hovorí, oveľa ťažšie je ráno premôcť sa, vstať a pár minút venovať cvičeniu. Poďme sa pozrieť na to, ako vyzerajú naše klasické pracovné a víkendové rána.

Máte ráno problém všetko stihnúť načas? Nie ste v tom sama! Svedčia o tom aj výsledky z nedávneho prieskumu.

Aké dlhé je vaše ráno?

Pracovné rána sú iné ako víkendové. Ranný zhon a maratón povinností v pracovné dni s radosťou vymieňame za labužnícke raňajky v pyžame a milú spoločnosť svojich blízkych. Zatiaľ čo cez týždeň raňajkujeme pomaly v behu a na spoločné vychutnávanie jedla máme primálo času, cez víkend si to všetko vynahradíme a raňajky si vychutnávame pri spoločnom stole. Aké dlhé je vaše ráno? Zaujímalo nás, koľko času zaberú slovenským ženám všetky ranné povinnosti. Pýtali sme sa slovenských žien v prieskume Raňajkových rituálov.  

Maratón za 49 minút

Na to, aby sme ráno stihli všetky ranné povinnosti musí väčšina žien vstávať pred pol siedmou. Kým odídeme z domu, musíme do necelej hodiny vtesnať raňajkovanie, hygienu, úpravu zovňajšku, desiatej pre deti a partnera a povrchné upratovanie nedokonalostí, ktoré sa za predošlý deň v byte, alebo dome nazbierali. Medzitým ešte nakŕmime psa, alebo mačku a pokúsime si vypiť prvú rannú kávičku. Ranný zoznam činností a povinností je pasé, ak si nechtiac prispíme. Dúšok voňavej kávy na prebudenie sa nekoná, nehovoriac o raňajkách, ktoré sa zmenia na expresné zhltnutie hocičoho po ceste, alebo ich jednoducho vynecháme.  

Zažeňte zlú náladu

Počas víkendových rán si môžeme bez výčitiek dovoliť leňošiť v posteli, no cez pracovné rána o tom môžeme len snívať. Cítime sa dolámané (49%) a chýba nám chuť čokoľvek robiť. Zdá sa nám, že všetko dlho trvá a hneď ráno myslíme na to ako prídeme domov z práce a na chvíľu si vydýchneme. Viete, čo váš deň zmení k lepšiemu a zaženie lenivé myšlienky? Minútka krátkych dýchacích cvičení, ktoré prekrvia telo aj mozog a vyvážené raňajky.

Cvikmi a správnymi raňajkami do nového dňa

Hollywoodske celebrity vedia, prečo cvičia jógu a kardio cviky. Naštartujú metabolizmus, zlepšia fyzický aj psychický stav a pripravia na každý, hoci na pohľad pochmúrny deň. Kondičný tréner Oliver Poór vysvetľuje: „Minúta kardio cvičenia ráno zvýši telesnú teplotu, zvýšime prietok krvi v tele, prehrejeme svaly a kĺby a naštartujeme činnosť vnútorných orgánov“. Vďaka nemu sa budete cítiť krajšie a spokojnejšie. Navyše sa začnete tešiť na raňajky, ktoré by mali obsahovať vyvážený podiel sacharidov, tukov a bielkovín. Skúste napríklad ľubovoľné sušienky BeBe Dobré ráno s mliečnym výrobkom. A aby boli raňajky vyvážené nezabudnite k nim pridať kúsok ovocia a nesladený nápoj a hor sa do nového, krajšieho dňa!

Viac informácií a cenných rád nájdete na www.bebevyzva.sk.

Tešíme sa na vás na Kuchajde!

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu