Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Manželia závislí na plodení: Majú 16 detí, čakajú 17-te!

Takto vyzerá celá rodina pokope Zobraziť galériu (3)
Takto vyzerá celá rodina pokope (Zdroj: internet)

LAKE ENSINORE - V kalifornskom Lake Elsinore žijú Christi a Dave Casonovci, ktorých najväčším potešením je plodiť deti. K doterajším šestnástim už čoskoro pribudne ďalšie. Je nutné dodať, že matka tohto "skautského oddielu" vyzerá stále dobre.

Znie to bláznivo, ale štyridsaťjedenročná Christi čaká už svojho sedemnásteho potomka. S manželom totiž cítili, že ich rodina stále nie je kompletná. Minulý rok preto podstúpila hormonálnu liečbu, vďaka ktorej znovu otehotnela. Krátko pred Vianocami však v deviatom týždni potratila. Netrvalo ale dlho a Američanka je opäť v tom. Napriek tomu vyhlasuje, že na tehotenstve nie je závislá.

"Cítim sa skvele a verím, že sa nám podarí počať aj osemnáste dieťa," prezrádza plány do budúcnosti mnohonásobná matka. Tá už sa medzitým stala babičkou, pretože jej dvadsaťtriročná dcéra Jessica nedávno porodila syna.

Rodina Casonovcov sa tak utešene rozrastá a je len vo hviezdach, pri akom čísle skončí. Každý deň pre ňu začína už o piatej hodine ráno. Po tom, ako Dave odíde do práce a deti do školy, Christi začína s domácimi prácami. Nakupovanie, pranie, žehlenie a varenie patria k jej každodenným povinnostiam. Práve jedlo tvorí jednu z najväčších položiek v rodinnom rozpočte, mesačne na neho ide až 1600 dolárov (1230 eur).

Manželia závislí na plodení:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

Pri takýchto výdavkoch môžu Casonovci na spoločnú dovolenku zabudnúť. To im však vôbec nevadí; príjemnú atmosféru si vytvárajú každý večer doma, keď si sadnú k televízoru a vzájomne sa k sebe túlia. "Hoci máme šestnásť detí, na každé z nich si vieme nájsť čas. Sme si všetci veľmi blízki a jeden druhému pomáhame," dodáva spokojne Christi.

 
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu