Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dajte si skontrolovať svoje pôžičky! Ušetríte kopec peňazí

Dajte si skontrolovať svoje pôžičky! Ušetríte kopec peňazí
Dajte si skontrolovať svoje pôžičky! Ušetríte kopec peňazí (Zdroj: OTP)

Patríte k ľuďom, ktorí majú úver a ani netušia, aký na ňom majú úrok? Vypočítali ste si niekedy, koľko vlastne splácaním preplatíte? Možno sa vám to zdá zložité, ale pokiaľ požiadate o pomoc odborníka, zaberie to pár minút a vy zistíte, že ak by ste mali úver v inej banke, ušetrili by ste ročne poriadne veľa peňazí.

Od mája začína v OTP Banke prebiehať veľká bezplatná kontrola nevýhodných pôžičiek. Ktokoľvek má možnosť prísť do ktorejkoľvek pobočky OTP Banky, na počkanie si nechať prekontrolovať svoje pôžičky, poradiť sa, ale čo je hlavné - získať bez poplatku lacnejšiu pôžičku na vyplatenie tej starej v inej banke či nebankovke. Ročná úspora pri refinancovaní starého úveru môže byť aj niekoľko sto eur za rok, čo už je položka, pri ktorej sa neoplatí váhať. Klient môže získať nižší úrok až do 3,2 % ročne oproti úrokovej sadzbe splácaných úverov. Navyše každý, kto si do 30. júna 2013 prefinancuje svoju nevýhodnú pôžičku z inej banky alebo nebankovky novou v OTP Banke, získa darček 33 € priamo na účet v OTP Banke.

“Službu refinancovať nevýhodný úver z inej banky poskytujeme aj na vyplatenie nevýhodných úverov z nebankových spoločností, na ktorých klient častokrát preplatí stovky eur. Táto ponuka je na Slovensku ojedinelá a sme radi, že môžeme našim potenciálnym klientom ušetriť zbytočné náklady. Po získaní výhodnejšieho úveru  v OTP Banke sa úspora prejaví už pri prvej splátke a najlepšie je, že celý proces schválenia a získania úveru je v našej banke úplne bezplatný. Navyše, za dôveru sa klientovi teraz odvďačíme mimoriadnou prémiou 33 €, ktorú môže klient použiť napríklad na oslavu svojich nižších splátok.“ povedala vedúca produktového oddelenia OTP Banky Zdenka Dobreová.

Ponuka banky je limitovaná a celá akcia je naplánovaná len do konca júna alebo do odvolania. Preto, ak máte pôžičky z iných bánk alebo nebankových spoločností, neváhajte a dajte si urobiť čo najskôr ich bezplatnú kontrolu v ktorejkoľvek pobočke OTP Banky. Mimochodom, informatívny prepočet si môžete urobiť aj na internetovej stránke www.kontrolauverov.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu